GALERIJA: Zavirite u ZET-ovu tramvaj – suvenirnicu

Autor: Poslovni.hr , 29. kolovoz 2014. u 16:22
Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Stara ‘dvadesetka’ pokraj Tehničkog muzeja mjesto je na kojem se po povoljnim cijenama mogu nabaviti novi zagrebački suveniri.

Stara ‘dvadesetka’ pokraj Tehničkog muzeja, koja je dosad služila kao infopunkt projekta Civitas Elan, mjesto je na kojem se po povoljnim cijenama mogu nabaviti novi zagrebački suveniri, ali i naučiti o povijesti tramvaja u Zagrebu, piše Večernji list.

 


Foto: Marko Prpić / Pixsell

Mini uspinjača, mali tramvaj, magneti, majice, olovke, ravnala, razglednice, a sve s motivom javnog gradskog prijevoza, samo su neki od šezdeset artikala iz prve ZET-ove suvenirnice koja se prije dva mjeseca mjeseca otvorila upravo u tramvaju.

 


Foto: Marko Prpić / Pixsell

Osim suvenira, turisti, ali i sami Zagrepčani, u tramvaju na Savskoj mogu dobiti i sve potrebne informacije o samom prijevozu jer će suvenirnica i dalje funkcionirati i kao infopult.

 


Foto: Marko Prpić / Pixsell

Tramvaj koji stoji ispred Tehničkog muzeja za potrebe suvenirnice preuredili su sami ZET-ovci, tako da dodatnih troškova nije bilo, a cilj otvaranja takvog prostora jest promocija jedinog gradskog prijevoza te samog Zagreba.

 


Foto: Marko Prpić / Pixsell

U suvenirnici je dostupna i određena literatura, odnosno svojevrsna monografija ZET-a, a na ekranu, koji je smješten u starom tramvaju, mogu se pogledati i stare fotografije.

 


Foto: Marko Prpić / Pixsell

Komentirajte prvi

New Report

Close