GALERIJA: Hrvatski proizvođač predstavio kućicu koju možete ‘ponijeti’ na odmor

Autor: Poslovni.hr , 31. srpanj 2013. u 15:02
Kuhinja s boravkom

Hrvatski proizvođač opreme za interijere Nord Produkt predstavio je javnosti veću mobilnu kućicu dimenzija 8 x 4 metra.

Hrvatski proizvođač opreme za interijere Nord Produkt predstavio je javnosti veću mobilnu kućicu dimenzija 8 x 4 metra. U usporedbi s modelom dimenzija 8 x 3 metra, veća kućica opremljena je dodatnom kupaonicom i opremom za šest osoba koje u njoj mogu boraviti.

Mobilna kućica Nord pruža potpun komfor i udobnost vlastitog doma na bilo kojoj destinaciji koju korisnik odabere, a prikladna je za kampove, ali i kao samostalni objekt na različitim površinama, tvrde iz Nord Produkta.

 Nakon proizvodnje kada, tuš-kada, umivaonika, slavina i druge opreme za kupaonice, kuhinja i pratećih elemenata, namještaja za opremanje domova i ureda, Nord Produkt odlučio je tržištu ponuditi rješenje za sve one koji žele udobnost vlastitog doma i tijekom odmora, kažu iz Nord Produkta.

Mobilne kućice Nord dostupne su u dvjema izvedbama – dimenzija 8×3 metra i površine 24 m2 te dimenzija 8×4 metra i površine 32 m2. Opremljene su za šest osoba. "Stoga su one odlično rješenje za sve – za samce ili parove koji vole svoj mir, ali isto tako i mogućnost da ugoste svoje prijatelje, kao i za višečlane obitelji koje zahtijevaju maksimalan komfor i opremljenost prostora u kojem borave", kvale se iz kompanije.

Prostor mobilne kućice Nord podijeljen je u nekoliko prostorija. Dvije spavaće sobe opremljene su bračnim krevetom te dvama odvojenim krevetima, kao i garderobnim ormarima, policama i regalima za odlaganje odjeće, obuće i drugih predmeta. Kuhinja se sastoji od gornjih i donjih elemenata, a nudi i sve potrebno za brzo spremanje obroka, poput električno-plinske ploče za kuhanje, sudopera, izvlačne nape i hladnjaka s ledenicom. U dnevnom boravku obitelj se može smjestiti za stolom sa stolicama i kutnom garniturom, koja ima pretinac za posteljinu i mogućnost razvlačenja i pretvaranja u još jedan ležaj za dvije osobe. Tu su i LCD televizor, kao i klima-uređaj. U kupaonici su smješteni tuš-kabina, umivaonik, WC s vodokotlićem, ogledalo sa strujnom utičnicom i rasvjetom te ostala kupaonska galanterija. Veća kućica ima dvije kupaonice.

"Mnogi će se zapitati zašto odabrati mobilnu kućicu umjesto gradnje ili kupnje kuće ili apartmana, odnosno kupnje i korištenja kamp-kućice. Mobilna kućica Nord nudi svom vlasniku sve ono što i sam ima u svom vlastitom domu, a ujedno ne obvezuje na odmor uvijek na istoj lokaciji – korisnik može preseliti kućicu kad god poželi. Površina kućice iskorištena je do posljednjeg milimetra pa tako na iznenađujuće malom prostoru udobno može boraviti četveročlana obitelj, koja u goste može primiti još dvije osobe", objašnjavaju iz Nord Produkta.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Odlicna ideja.

Super! [emo_palacg] Sretno!

New Report

Close