FOTO: Zavirite u obnovljeni luksuzni hotel Kompas u Dubrovniku

Autor: Poslovni.hr , 27. kolovoz 2015. u 11:26
Foto: Pixsell

Dubrovački Hotel Kompas danas je otvorio vrata nakon višemjesečne obnove, a u hotel su jutros stigli prvi gosti.

Dubrovački Hotel Kompas danas je otvorio vrata nakon višemjesečne obnove, a u hotel su jutros stigli prvi gosti.

Hotel koji će biti otvoren cijelu godinu, već sada bilježi interes gostiju s međunarodnog turističkog tržišta te u narednim mjesecima ugošćuje značajan broj međunarodnih skupova i konferencija.

U temeljitu obnovu Hotela Kompas, koji je do prošle godine poslovao kao hotel s tri zvjezdice, uloženo je 103,9 milijuna kuna. Investicijom koja je uključila temeljite izmjene na svim unutarnjim i vanjskim prostorima hotela, stvoren je sofisticiran, moderni hotel sa zvjezdicom više i naglaskom na jednostavnost i udobnost. Obnova je trajala 10 mjeseci.

Novi hotel iraspolaže sa s 173 smještajne jedinice; uključujući sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, osmišljenim od strane vodećih hrvatskih dizajnera.

Novost u gastronomskoj ponudi, uz preuređeni restoran i lounge bar uz šetnicu Uvale Lapad, je Zenith Bar koji je smješten na najvišem katu hotela, a s kojeg se pruža prekrasan pogled na Lapad i Elafitsko otočje.Uz konferencijsku dvoranu s dnevim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, koja može primiti  400 osoba, novost u hotelskoj ponudi je i potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom koji nudi široku  paletu SPA usluga posvećenih ljepoti i zdravlju.‘

Komentari (2)
Pogledajte sve

a lijepo izgleda doista…mogli bi zaviriti i u Ardiatic beach by Karizma bivši hotel Ninfa u Živogošću u koji je uloženo također 100 milijuna kuna a dio soba je oprenljen i vlastitim bazenom..Dobro su krenule te obnove a to se i očituje u punim bookinzima i za 9 i 10 mj

‘zavirite’…?
A da vi stavite prave slike a ne isječke iz animacije??

New Report

Close