FOTO: Stan od 100 kvadratnih metara na Medveščaku ima 3 dominantne odlike

Autor: Poslovni.hr , 14. listopad 2017. u 11:26
Foto: Opereta

Većina namještaja je dizajnerska i rađena po mjeri, poput talijanske kuhinje Modulnova. Prostor pored blagovaonice koristi se za ugradbene ormare, a ovdje se nalazi i još jedna kupaonica.

Novouređeni trosobni stan nalazi se u Novoj Vesi na Medveščaku, a nastao je spajanjem dva manja stana čime je dobiven prostor površine 100 m2. Prema potrebama kupca, stan se uz manje preinake može razdvojiti u dva stana jer ima i poseban ulaz. Duž hodnika se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica i gostinjski wc orijentirani na zapadnu, dvorišnu stranu te garderoba. Dnevni dio odvojen je od spavaćeg i orijentiran je na istok, ima pregršt prozora zbog kojih je stan prozračan i pun svijetla. Iako se u dnevnom dijelu stana ne radi o tipičnom otvorenom konceptu, prostorije su dovoljno povezane, čime se dobiva na funkcionalnosti i prozračnosti, a opet dovoljno odvojene, čime se postiže intiman i ugodan prostor. Na taj način kuhinja lako komunicira s blagovaonicom s jedne strane i dnevnim boravkom s druge. Većina namještaja je dizajnerska i rađena po mjeri, poput talijanske kuhinje Modulnova. Prostor pored blagovaonice koristi se za ugradbene ormare, a ovdje se nalazi i još jedna kupaonica. 

Prostranost, funkcionalnost i moderan dizajn dominantne su odlike ovog ekskluzivnog stana na vrlo atraktivnoj lokaciji. Kao dodatna prednost ističe se i parking u dvorištu zgrade.

Opširnije pročitajte na stranicama Operete.

Površina: 100 m2
Cijena po m2: 3000 EUR
Objekt: Zgrada
Stanje: Novouređeno
Sobnost: 3s
Kat: Visoko prizemlje
Parking: U dvorištu
Godina gradnje: 1978.
Orijentacija: I(E)-Z(W)
Grijanje: Plinsko etažno
En. certifikat: C

Komentirajte prvi

New Report

Close