FOTO: Pulska Robna kuća postaje jedinstveni gradski hotel

Autor: Poslovni.hr , 30. kolovoz 2017. u 15:11
Foto: Duško Marušić / Pixsell

Podrumski dio bio bi iskorišten kao podzemna garaža.

Prema posljednjim informacijama, namjera je pulsku Robnu kuću pretvoriti u jedinstveni gradski hotel s oko stotinu soba, dok bi podrumski dio bio iskorišten kao podzemna garaža.

– Idejni projekt je već gotov, ali s tim ne bi još izlazili u javnost jer će on zasigurno mijenjati, odnosno sada pregovaramo sa zainteresiranim korporacijama i hotelskim grupacijama i onda će oni odabrati svoje arhitekte i projektirati hotel prema svojim zamislima, potvrdila nam je buduće planove za ovu vrijednu zgradu Ivana Legin, izvršna direktorica tvrtke Istra d.d. koja je dio zagrebačke grupe CCS d.o.o. (inače, u vlasništvu imaju, osim Istre d.d., i Puljanku d.d., TV Istru, B-Vode te zagrebačku Sigu).

Pojašnjava i kako, iako su o tome razmišljali, ipak nemaju namjeru baviti se tom turističkom djelatnošću, već će vođenje hotela prepustiti upravo nekom strateškom partneru, a oni će biti investitori.

A da nije riječ o malom novcu govori iznos od pet do čak osam milijuna eura, koliko namjeravaju uložiti u ovu nekretninu, pisao je Glas Istre

Komentirajte prvi

New Report

Close