FOTO: Prodaje se najatraktivnija i najljepša splitska rezidencija s koje se pruža pogled na grad i more

Autor: Poslovni.hr , 30. listopad 2015. u 12:35
Foto: CROEmpire.com

Stan se proteže kroz tri etaže, a sastoji se od tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka na gornjoj etaži, velike ostave s radnim prostorom, manjeg balkona i terase na vrhu.

Najatraktivniji, najljepši i najviši stan u Palači…”, pod tim atributima prodaje se na internetskom oglasniku “Njuškalo” splitska rezidencija Riccarda Mazzucchellija, talijanskog poduzetnika i pripadnika mondenog društva.

Riječ je, inače, o troetažnom stanu na početku Dioklecijanove ulice, smještenom praktički u najbližem susjedstvu Peristila, koji je vlasnik obnavljao pune četiri godine, sve u skladu s konzervatorskim uputama. Zbog toga, no ponajprije zbog top-lokacije, i cijena po kojoj se prodaje je vrtoglava – 6000 eura po metru četvornome, ili ukupno 730.000 eura, odnosno 5,5 milijuna kuna, za 120 kvadrata luksuznog stambenog prostora, piše Slobodna dalmacija.

Agencija, koja je posrednik u kupoprodaji navodi, kako je Mazzucchellijeva nekretnina doista najviša stambena točka u Palači, s koje se pruža pogled na cijeli grad i more, a doživljaj je još izraženiji ako sjedite u jacuzziju na terasi, veličine 25 kvadrata.

Stan se proteže kroz tri etaže, a sastoji se od tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka na gornjoj etaži, velike ostave s radnim prostorom, manjeg balkona i terase na vrhu.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Je, samo za ovu nitko vec godinama ne da ni blizu to sto se za nju trazi. Nekretnina je u prodaji vec nekoliko godina, a cini se da ce ostati jos toliko ukoliko joj znacajno ne spuste cijenu.

Realna cjena je ona koju je kupac spreman platiti.

Već sam htjela ranije napisati par riječi na temu SPLITSKE BUNIKE U PRODAJI NEKRETNINA…
Splićani se umislili, nevjerojatno s tim socijalističkim , siromašnim i nefunkcionalnim stanovima..
i toliko su nula dopisali na realne cijene, ko da nisu pri sebi….
Kad pogledate taj Žnjan, infrastrukturu, betonske zgrade,….i cijene..to nema veze s vezom.

New Report

Close