FOTO: Pored Trogira otvoren “sasvim drugačiji” hotel vrijedan 12,5 milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 24. ožujak 2017. u 15:41
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Vrijednost cijele investicije procjenjuje se na 12,5 milijuna eura, a hotel raspolaže s 50 soba i dva apartmana.

Hotela “Ola” kategorije 4 zvijedice u Segetu Donjem kod Trogira danas je svečano otvorio ministar turizma Gari Capelli u društvu ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac.

Kako piše hr turizam, u ovome hotelu ne nude samo atraktivan i udoban smještaj, kulturne i prirodne znamenitosti već iskustvo promjene i novo iskustvo odmora: aktivnosti za tijelo i duh. Po tome se njihova ponuda razlikuje od drugih.

„Domaće namirnice, hrana spravljena od namirnica koje proizvodi lokalno stanovništvo, poticanje lokalne proizvodnje, lokalni i autohtoni suveniri, lokalna priča i sve to upakirano u turistički proizvod –  to je dobitna formula za turizam. Ovaj hotel primjer je poduzetničkog pothvata iza kojeg ne stoje velike tvrtke, nego znanje koncentrirano u projektnom timu. Hotel Ola pruža jedinstven spoj odmora, aktivnosti za tijelo i um te prirodnih ljepota. Svoju filozofiju temelji na konceptu životnog stila koji omogućava da život koji je istovremeno moderan i u skladu s prirodom“ ističu iz hotela Ola.

Vrijednost cijele investicije procjenjuje se na 12,5 milijuna eura, a hotel raspolaže s 50 soba i dva apartmana. Temeljem javnog natječaja investitora ( Studiu XXL) za izgradnju Hotela dodijeljena su bespovratna sredstva EU fondova u iznosu od 26 milijuna kuna (oko 3,40 milijuna EUR) od čega je iskorišteno oko 21 milijun kuna (oko 2,78 milijuna EUR). Ostali izvori financiranja za izgradnju Hotela bili su vlastita sredstva (kupnja zemljišta,projekti, dozvole) i dugoročni kredit OTP banke u iznosu od 4,3 milijuna EUR.

Komentirajte prvi

New Report

Close