FOTO: Ovi prostrani stanovi su kao stvoreni za zagrebačke studente

Autor: Poslovni.hr , 28. rujan 2015. u 12:55
Foto: Opereta

Donosimo vam nekoliko stanova na atraktivnim studentskim lokacijama.

Neizbježan dio grada svim studentima, bez obzira gdje studenti izabiru živjeti, svakako je područje kojim se proteže Savska cesta. Proteže se uz sve važne studentske lokacije, od popularne „Save“ na jugu, gdje je smješten studentski dom „Stjepan Radić“, sportsko rekreacijski centar Mladost, ali i brojni noćni zabavni sadržaji za studente, prema centru grada do studentskog doma „Cvjetno naselje“ i SC-a. Kao student, zasigurno ćete se nalaziti na području oko „Cibone“ gdje počinje poznata Trešnjevka, posebice ukoliko ćete tražiti studentski posao jer se na tom području nalazi studentski centar koji je neizbježni dio svih administrativnih i sličnih obaveza koje kao student imate.

 

Područje Trnja, koje obuhvaća Vukovarsku ulicu od Vrbika pa sve do križanja s Držićevom, ima veliku koncentraciju fakultetskih sadržaja, veliki Filozofski fakultet i njegov susjed Fakultet elektrotehnike i računarstva, popularni FER, kao i Fakultet brodogradnje i strojarstva te Učiteljski fakultet nalaze se upravo na ovom potezu te je pojava studenata kao i njima zanimljivih sadržaja ovdje uobičajena. Na vrlo dobroj lokaciji gotovo u samom centru Zagreba, u četvrti poznatoj kao Donji grad, smješteni su Pravni fakultet, Prehrambeno-tehnološki i Arhitektonski, a tu je smještena i odnedavno obnovljena Muzička Akademija Sveučilišta u Zagrebu, stoga je i ovaj dio grada studentima uobičajena lokacija kretanja.

 

Novi Zagreb je, s obzirom na povoljnu cijenu kvadrata, uvijek bio naseljen studentima, iako se u neposrednoj blizini ovog područja ne nalaze fakulteti, ali kad se, uz povoljnu cijenu, uzme u obzir i dobra povezanost javnim prijevozom ne čudi da se studentima isplati malo „provozati“. U istočnom dijelu grada na području gradske četvrti Peščenica – Žitnjak, od izgradnje Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj poznatog i kao „studentski kampus“ na području nekadašnje vojarne „Borongaj“, povećala se koncentracija studenata i njima zanimljivih sadržaja.

 

U suradnji s agencijom Opereta, donosimo vam izbor nekoliko potencijalnih studentskih stanova.

 

Trosoban stan u Dugavama nalazi se na 2. katu u zgradi iz 80-ih, koji se sastoji od ulaznog prostora iz kojeg se stepenicama spušta u glavninu stana gdje se nalaze dvije komforne spavaće sobe, kupaonice i wc-a, te velikog dnevnog boravka sa blagovaonicom iz kojeg se ulazi u kuhinju. Zbog velikih okna i otvora, stan je okupan svijetlom te je prozračan. Više o oglasu pročitajte ovdje.

 

 

Stan u centru grada, točnije u Klaićevoj ulici. Stan ima 2,5 sobe. Smješten je na izuzetnoj lokaciji te je u blizini svih sadržaja. Stan se sastoji se od 2 sobe, hodnika, kupaonice, ostave, djevojačke sobe, wc-a, balkona. Više pročitajte ovdje.

 

 

Trosoban stan u zagrebačkom naselju Savica. Stan je veličine 72 m2, koji se sastoji od dnevne sobe, blagovaonice i kuhinje sa ostavom, loggie, dvije sobe, kupaonice, WC-a. Cijeli oglas pročitajte ovdje.

 

 

Lijep dvosoban stan u cvjetnom naselju nalazi se u novogradnji a ima 60 m2. Stan krase velike aluminijske ostakljene stijene koje mu daju mnogo svijetla i prozračnosti. Uz dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, ulazni prostor, kupaonicu i spavaću sobu, stan ima veliku loggiu sa koje se pruža pogled na zelenilo ovoga dijela grada. Stan je opremljen vrhunskom tehnologijom i sistemima. Cijeli oglas pogledajte ovdje.

 

 

Dvosoban stan na Trešnjevci ima 42 m2. Stan se sastoji od dnevnog boravka, sobe, kupaone, kuhinje, hodnika i balkona. Adaptiran je 2011. godine. Oglas pogledajte ovdje.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close