FOTO: Ovako izgleda preuređeni Hotel Park – perjanica splitskog hotelijerstva

Autor: Poslovni.hr , 24. lipanj 2015. u 13:06
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Rekonstrukcija prema projektu uglednog arhitekte Emila Šverka vrijedna je više od 10 mil. eura…

Hotel Park, kultno središte društvenih i političkih događanja u Splitu i regiji, prvi izbor brojnih turista i poslovnih ljudi koji borave u gradu, nakon rekonstrukcije koja je trajala deset mjeseci, vraća se u centar zbivanja. Od svog osnutka 1921. godine, hotel je percipiran najprestižnijim mjestom grada pod Marjanom, smješten nedaleko stare gradske jezgre, na elitnoj lokaciji neposredno uz najpoznatiju splitsku plažu Bačvice.

Rekonstrukcija prema projektu uglednog arhitekte Emila Šverka vrijedna je više od 10 milijuna eura od čega je 3,5 milijuna eura sufinancirano iz europskih fondova. Zgradi je pripojen aneks te je nadograđen i četvrti kat čime su prošireni kapaciteti hotela sa 57 na 73 sobe uključujući šest apartmana, od kojih pojedini s vanjskim jacuzzijem i pogledom na arhipelag. Za brojne osobe koje tijekom cijele godine iz poslovnih razloga borave u Splitu posebno su dizajnirane dvoetažne sobe u kojima je potpuno opremljen, funkcionalan ured odvojen od same hotelske sobe. Izuzetan, novi eno-gastronomski koncept, luksuzni spa centar s fitness dvoranom, vanjski bazen na terasi hotela, zimski vrt i konferencijske dvorane, uz povećanje kvadrature soba, lobija i ostalih hotelskih sadržaja donijeli su ovom stoljetnom centru splitske društvene scene i zasluženu, petu zvjezdicu.

Fokus investitora, tvrtke „Potestas“ prilikom planiranja projekta bio je na apsolutnom zadovoljavanju svih potreba suvremenog gosta pa se na parkiralištu hotela Park nalazi i prva punionica za baterije električnih automobila u gradu Splitu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Jako dobro odradjen posao!
Definitivno najprivlacniji hotel u gradu

New Report

Close