FOTO: Neuobičajena i ‘zdrava’ drvena kuća po cijeni od 740,55 eura po kvadratu

Autor: Poslovni.hr , 07. kolovoz 2015. u 09:17
FOTO: Opereta

Kuća se nalazi na području Podsuseda, gradske četvrti u zapadnom dijelu grada, sjeverno od željezničke pruge.

Kad u urbaniziranom i tehnološki razvijenom području naiđemo na jedinstvenu stambenu građevinu koja je u suradnji s prirodom i zdravim životom ona svakako zaslužuje našu pažnju. U suradnji s agencijom Opereta upravo smo ovu kuću iz njihove ponude odabrali za 'Nekretninu tjedna'

Riječ je o kući stambene površine nešto manje od 400 kvadrata koja se sastoji od podruma, prizemlja i kata. U kući uz dnevni boravak dobivate četiri spavaće sobe i tri kupaonice (uz još jednu prilagođenu invalidnim osobama) što ju čini vrlo prostranom i ugodnom. Velika terasa na južnoj strani i dvije manje terase kao i zelenilom uređeni dvorišni prostor također omogućavaju uživanje na svježem zraku.

Ova zanimljiva nekretnina nalazi se u Podsusedu, a riječ je montažnoj kući sistema "Honka". Kuća zadovoljava zahtjeve zdravog stanovanja, racionalne potrošnje energije te ispunjava uvjete za zdravu mikroklimu, odmor  te tehničko-tehnološke potrebe za rad. Zanimljivost je svakako da je građena od trupaca prvoklasnog finskog bora. Prilikom izgradnje kuće ostvareni su bitni preduvjeti za trajnost građevine: kvalitetna hidroizolacija kako bi se spriječilo prodiranje vlage iz betonske konstrukcije u trupac, zaštitni premazi svih drvenih elemenata, te dobra ventilacija krovne konstrukcije.

Lokacija koju odlikuje dobra prometna povezanost sa svim dijelovima grada kao i svi potrebni  javni i poslovni sadržaji te povoljna cijena ovakve jedinstvene nekretnine još su neki od brojnih razloga da ovu kuću smatramo zaista pravom stambenom prilikom!

 

  • Cijena: 290,000.00 EUR                              Grijanje:Plinsko etažno
  • Površina objekta: 391.60 m2                     Voda:Vlastita                                             
  • Površina zemljišta: 623.00 m2                   Dozvole: Uporabna
  • Vrsta:Samostojeća                                       Vlasnički list:Da
  • Stanje objekta

    : Odlično

    En.Certifikat:D       

    Ova je kuća odnedavno u prodaji u ponudi Opereta nekretnina, a više o njoj u sljedećem broju Opereta magazina.

Komentirajte prvi

New Report

Close