FOTO: Luksuzna samostojeća kuća okružena zelenilom s fantastičnim pogledom

Autor: Poslovni.hr , 15. travanj 2018. u 12:31
FOTO: Opereta

U podsljemenskom zelenilu u Gračanima nalazi se luksuzna samostojeća kuća koja se već na prvi pogled ističe svojim karakteristikama, a posebice modernim atraktivnim eksterijerom. Smještena je na izvrsnoj lokaciji iznad okretišta u Gračanima.

U suradnji s agencijom Opereta donosimo vam nekretninu tjedna.

Osim što je odlično prometno povezana, ova lokacija pruža spoj prirode i blizine sadržaja koji su važni za suvremen način života. Zbog svoje idealne pozicije, kuća je okružena zelenilom, a pogled koji se pruža iz gotovo svih prostorija je fantastičan.

S obzirom na nagib terena, kuća kaskadno prati teren pri čemu se definiraju različite razine ovog životnog prostora. Naglasak je na vrhunskoj kvaliteti gradnje, izvrsnim materijalima, visokim estetskim standardima i idealnom tlocrtnom raporedu koji uz moderan eksterijer zaokružuje finalni izgled ove suvremene arhitektonske ljepotice.

U prostranih 50-ak m2 nalazi se dnevni dio kojeg čine dnevni boravak i blagovaonica povezani s nekoliko stepenica te kuhinja. Dnevni boravak je velikom staklenom stijenom odvojen od vanjskog prostora, što omogućuje obilno prodiranje dnevnog svjetla u prostor. Ova prozračna kuća sadrži još četiri spavaće sobe i tri kupaonice te podrum pogodan za teretanu, wellness, vinski podrum. Svaka soba ima i terasu s koje se pruža već spomenuti pogled. Treba naglasiti i veliku zelenu okućnicu koja, osobito u toplim mjesecima, omogućava uživanje u miru i prirodi. Uz kuću se nalaze dva potpuno opremljena apartmana, a bitan faktor je i dovoljno veliki parking za čak tri automobila.

 

https://www.opereta.hr/nekretnina/i14422-kuca-zagreb-gracani-nad-tunelom-337-00m2/

Cijena: 490.000 EUR

Lokacija: Gračani

Tip objekta: Samostojeća kuća

Površina: 337 m2

Površina parcele: 592 m2

Godina gradnje: 2006

EC: B

 

Komentirajte prvi

New Report

Close