FOTO: Ladanjska kuća u blizini Zagreba proteže se na tri etaže, a ima i niz dodatnih pogodnosti

Autor: Poslovni.hr , 03. prosinac 2017. u 18:16
Foto: Opereta

Na parceli od 20.734 m2 nalazi se i manji objekt izgrađen od stare rimske cigle i drveta, s roštiljem, blagovaonicom i mjestom za druženje.

Novija ladanjska kuća nalazi se u blizini Zagreba, u mirnom naselju Vrh Letovanićki, u sastavu Općine Lekenik, a zauzima najvišu kotu turopoljskih gorica na 202 metra nadmorske visine. Izgrađena je 2009. godine tako da finalni izgled objekta nimalo ne opterećuje prirodni okoliš. Štoviše, savršeno se uklapa u njega. Uz beton i topli hrast, dominantni materijali su cigla i staklo. Velike staklene stijene pružaju panoramski pogled na šumu i vizualno proširuju ovu lovačku kuću od 240 m2 koja se proteže na tri etaže – prizemlje, kat i potkrovlje s galerijom.

>>Opširnije pročitajte na stranicama Operete

Šarmantnim interijerom dominira rustikalni stil uređenja, a sav namještaj i unutarnje uređenje napravljeni su ručno i po mjeri. U prizemlju se nalaze dva apartmana, dvije kupaonice, dva spremišta i velika natkrivena terasa, a na kat se dolazi jednokrakim stepenicama preko dviju otvorenih terasa. Na katu se prostire open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, dvije kupaonice i velika terasa. Dnevni dio je povezan s galerijom i potkrovljem u koje se smjestio najtopliji apartman s kupaonicom. Na parceli od 20.734 m2 nalazi se i manji objekt izgrađen od stare rimske cigle i drveta, s roštiljem, blagovaonicom i mjestom za druženje.

Naselje: Vrh Letovanićki

Površina: 240 m2

Površina parcele: 20.734 m2

Cijena: 150.000 EUR

EC: C i D

Komentirajte prvi

New Report

Close