FOTO: Kakve su doista novogradnje u Zagrebu?

Autor: Poslovni.hr , 10. kolovoz 2015. u 11:34
Foto: Opereta

Stanovi u novogradnji često se nalaze u novim zagrebačkim kvartovima koji su svojim sadržajima u potpunosti prilagođeni suvremenom obiteljskom životu.

Prednosti novogradnje zasigurno su novi materijali koji su kvalitetni, štedljivi i dugotrajni. Također, pogodnost za kupca je i mogućnost prilagodbe stana vlastitim željama ako kupujete stan u fazi gradnje.

Sve zgrade koje imaju građevnu dozvolu nakon 2010. godine moraju u samoj dozvoli imati obrađenu energetsku učinkovitost i te su zgrade većinom B razred.

Zgrade građene od 1990.  pretežno su D razred, dok su one građene  u periodu od 1970. do 1980.  između D i E razreda. Zgrade građene prije 1970. pretežno su E razred.

Teško je usporediti kvalitetu nekog starijeg stana s onim građenim, primjerice, prošle godine jer su uvjeti i mogućnosti same gradnje uvelike promijenjeni. U starogradnjama se često susrećemo s grijanjem na toplanu, zajedničkim brojilima i općenitim manjkom energetske uštede. Moderno doba, pa tako i gradnja u ovo vrijeme puno više važnosti pridaje uštedi energetskih izvora i energetskoj učinkovitosti.  Također, stanovi u novogradnji često se nalaze u novim zagrebačkim kvartovima koji su svojim sadržajima u potpunosti prilagođeni suvremenom obiteljskom životu.

U suradnji s agencijom Opereta, donosimo vam izbor nekoliko zagrebačkih stanova.

Na Zagrebačkoj Knežiji u ponudi je  stan od 65 metara kvadratnih.  Stan nikad nije bio useljen. Orijentiran je na dvije strane svijeta, istočnu i južnu, što mu daje puno svjetlosti i otvorenosti. Detalje ponude pogledajte ovdje. 

U Trnjanskoj se nalazi stan od 82 metra kvadratna. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i hodnika, te prostrane loggie.  Oglas pogledajte ovdje. 

Na Gornjem Bukovcu je stan od 105 metara kvadratnih. Stan ima puno svjetla, komforan je i ugodan, a ima i terasu od 17m2 s koje se pruža lijep pogled. Kako izgleda pogledajte ovdje.

Na Kajzerici je stan od 74 kvadratna metra. Stan se sastoji od predsoblja, dviju spavaćih soba, dnevnog dijela u komunikaciji sa kuhinjom sa izlazom na prekrasnu terasu od 14 m2, te kupaonice sa wc-om. Uz stan dolazi i garaža koja je u samoj zgradi površine 13,40 m2. Detalje ponude pogledajte ovdje.

A tu je i dokaz da u centru Zagreba  možete kupiti kvalitetnu novogradnju. U širem centru u blizinu parka Franje Tuđmana niknula je novogradnja koju odlikuje kvalitetna izrada svijetlih, dvostrano orijentiranih stanova s pogledom na park.  Stanovi imaju pripadajuće garaže, a prednost je i mogućnost korekcije sobnosti i kvadrature po želji kupca. (Glavna fotografija)

Komentari (2)
Pogledajte sve

gradnja se uglavnom izvodi po BUS-u

http://www.forumhr.xyz/showthread.php?t=205010&page=4

New Report

Close