FOTO: Kako izgledaju luksuzni stanovi za najam u Zagrebu?

Foto: Opereta Foto: Opereta

Osim vrhunskog unutarnjeg uređenja uz luksuzne stanove za najam često dolazi jednako tako vrhunsko okruženje.

Prostrani stanovi, funkcionalni i moderni interijeri, vrhunska rasvjeta i najkvalitetniji materijali gradnje u urbanom, ali prirodnom okruženju, kako se čini, dio su hrvatskog luksuznog stanovanja.

Najam stanova obično nas sjeti na studentske stanove u kojima nismo puno pažnje pridavali estetici niti smo si mogli priuštiti luksuzno stanovanje. Međutim, život u najmu danas je uobičajena praksa i mnogo je onih koji  odabiru život u najmu uz daleko bolje uvjete.

Luksuzni stanovi za najam  omogućuju život na zaista zavidnom nivou. Oni najčešće podrazumijevaju odlične lokacije koje su uglavnom spoj blizine Centra i prirodnog okruženja, što omogućava prekrasne poglede s prostranih i lijepo uređenih terasa. Zapanjujući pogledi s balkona i terasa igraju veliku ulogu kad je luksuzno stanovanje u pitanju pa su često takvi stanovi u jednom svom dijelu u staklu s ugrađenim staklenim stijenama.  Opremljeni su vrhunskim namještajem, od kvalitetnih materijala što nerijetko podrazumijeva i dizajnerske komade te uređenje interijera po najvišim standardima.

 Često je riječ o dvoetažnim stanovima koji uz zavidan broj spavaćih soba imaju i prostorije za odlaganje i skladištenje, a uglavnom svi podrazumijevaju višebrojne kupaonice opremljene impresivnim kupaonskim namještajem, saunama, masažnim kadama i slično.  Puno se pažnje pridaje i rasvjeti, kako onoj prirodnoj tako i unutarnjoj pa su rasvjetna tijela često zanimljive vizualne instalacije.

Osim vrhunskog unutarnjeg uređenja uz luksuzne stanove za najam često dolazi jednako tako vrhunsko okruženje. Osim odlične lokacije  uz ovakve stanove dolaze i vrtovi puni zelenila, terase s jacuzzijima, prostorija namjenjana teretani i rekreaciji, garažno mjesto i brojne druge pogodnosti.

Agencija za promet nekretninama Opereta za Poslovni.hr odabrala je nekoliko doista luksuznih stanova koji se nude u glavnom gradu Hrvatske. 

Na Mažuranićevom trgu može se za 2.000 eura iznajmiti stan od 160 metara četvornih. Kako izgleda pogledajte OVDJE. 

Na Zelengaju se nalazi još jedan luksuzni stan od 155 metara četvornih čije uređenje i cijenu najma možete pogledati OVDJE. 

U Durmitorskoj ulici je također stan od 155 metara četvornih s velikom terasom. Detaljne informacije potražite OVDJE.

U Kozarčevoj ulici na Britancu stan je od 147 metara četvornih. Pogledajte ga OVDJE.

Na Vrhovcu se nalazi moderno uređen stav od 140 metara četvornih. Pogledajte ga OVDJE.

U centru Zagreba u Draškovićevoj nalaz se još jedan stan od 100 metara četvornih. Kako je uređen pogledajte OVDJE. 

Detalje iz dijela ponude luksuznih stanova u Zagrebu pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Komentari (1)
  • miami
    miami 21:48 31.7.2015.

    Ovo u Mažuranićevoj je pravi građanski stan sa stilom….a ostalo je bez veze..

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve