FOTO: Ekskluzivni peterosobni penthouse orijentiran je na sve 4 strane svijeta, a jedinstven je i zbog ostalih pogodnosti

Autor: Poslovni.hr , 20. kolovoz 2016. u 10:25
Foto: Opereta

Dnevni dio stana je pomoću etaža odvojen od spavaćeg dijela, pa tako prvu etažu čini dnevni boravak, kuhinja, wc i terasa, dok se na drugoj etaži nalaze tri spavaće sobe, kupaonica i terasa.

U naselju Šestine, na vrhu ulice Vrhovec, nalazi se ovaj jedinstven peterosobni penthouse (143m2) u novijoj zgradi s čak tri terase, spremištem, vanjskim parkirnim mjestom i garažom (25m2). Riječ je o ekskluzivnom troetažnom stanu s orijentacijom na sve četiri strane svijeta koji, osim obilja dnevnog svjetla i otvorenog pogleda, ima i zanimljiv tlocrt. Naime, dnevni dio stana je pomoću etaža odvojen od spavaćeg dijela, pa tako prvu etažu čini dnevni boravak, kuhinja, wc i terasa, dok se na drugoj etaži nalaze tri spavaće sobe, kupaonica i terasa. Treća etaža s prostranom terasom i prekrasnim pogledom na grad daje posebnost ovome stanu, jer vlasniku nudi razne opcije uređenja i prilagodbe prostora vlastitim željama i potrebama. Autobusna stanica u blizini.

Opširnije pročitajte na Opereti.

Cijena po m2: 1.230,00 EUR

Površina: 143.00 m2

Sobnost: 5s

Kat: 2 / 2

Kvart: Šestine

Objekt: Zgrada

Parking: Vanjsko parkirno mjesto i garaža

Godina gradnje: 2006.

Stanje: Odlično

Balkon/lođa/terasa: Da

Orijentacija: I – J – Z – S

Skladište: Da

Vlasnički list: Da

Komentari (1)
Pogledajte sve

>…143m2) u novijoj zgradi s čak tri terase, spremištem, vanjskim parkirnim mjestom i garažom (25m2)
a prodaju pod 143 m2….koliko onda ima dodatnih kvadrata koji skrivaju cistu stambenu povrsinu?

New Report

Close