Došao s vrećom za spavanje, a danas gradi turističko naselje od 50 mil. eura i planira zaposliti 200 ljudi

Autor: Poslovni.hr , 03. listopad 2014. u 16:32
Arhivska fotografija: Duško Marušić / Pixsell

Turističko naselje na Kostaberli trebalo bi biti izgrađeno do 2017. godine, a novi kompleks omogućit će niz sadržaja građanima.

Vlasnik tvrtke "Tre Invest" Jaroslav Trešnak potpisao je ugovor s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom o investiciji vrijednoj 50 milijuna eura, a radi se o gradnji jednog od najljepših turističkih naselja na sjevernom Jadranu, onog na Kostabeli.

Kako piše Novi list, turističko naselje trebalo bi biti izgrađeno do 2017. godine,  a novi kompleks omogućit će niz sadržaja građanima, poput hotela s fitnesom, manjim kongresnim centrom, garažom, vanjskim bazenom i sl.

Inače, glavni investitor i vlasnik tvrtke Jaroslav Trešnak u Hrvatsku je iz Češke stigao 1983. godine s vrećom za spavanje, a kako nije imao novaca za spavanje u kampu, prespavao je kod Bojana Brnčića (današnjeg direktora tvrtke) s kojim se ubrzo sprijateljio.

Trešnak se u Preluk zaljubio na prvi pogled, a prije 12 godina dvojica prijatelja osnovali su tvrtku "Tre Invest" te prvi puta investirali u Hrvatskoj. 

Treba naglasiti da gradnjom novog turističkog kompleksa na Kostabeli tvrtka "Tre Invest" planira zaposliti 200 ljudi.

>>Pročitajte cijeli članak u Novom listu

Komentirajte prvi

New Report

Close