Direktor u šoku: Hotel vrijedan gotovo 40 milijuna kuna se greškom našao na javnoj dražbi

Autor: Poslovni.hr , 11. ožujak 2018. u 10:47
Foto: Booking

“Meni oni nanose strašnu štetu ovakvim postupanjem.”

Nad hotelom Pula pokrenuta je druga elektronička javna dražba. Na stanicama FINA-e, u kategoriji "nadmetanja u tijeku" u četvrtak se ujutro tako moglo iščitati da je javna dražba krenula 8. ožujka u ponoć te traje sve do 21. ožujka u ponoć.

Kako je pisalo na stranicama Očevidnika nekretnina i pokretnine koje se prodaju u ovršnom postupku, minimalna zakonska cijena ispod koje se hotel ne prodaje iznosi 39.492.000 kuna, dok je utvrđena vrijednost nekretnine hotela koji se sastoji od 188 soba i ukupno 514 ležaja i dvorišta ukupne površine od 22.460 kvadratnih metara, iznosila 65.820.000 kuna. U trenutku kada je ekipa iz Glasa Istre gledala stranice valjanih ponuda nije bilo.

Što se događa upitao je Glas Istre direktora hotela Elvisa Drandića kojeg smo, nakon samo mjesec dana, ponovo obavijestili da mu se hotel prodaje i koji je bio ponovo jednako šokiran. Nakon dvosatnog raspitivanja kazao nam je kako mu je rečeno da je došlo do "male greške".

– Meni oni nanose strašnu štetu ovakvim postupanjem, kazao nam je Drandić dodajući da je na Općinskom sudu Pula ovrha odgođena i nije mu jasno što se događa.

Komentirajte prvi

New Report

Close