Cijene u ovom zagrebačkom kvartu lete u nebo, stanove najviše traže Amerikanci

Autor: Poslovni.hr , 26. veljača 2019. u 11:31
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Popularnosti kvarta pridonijela je i nedavna gradnja novih stambenih zgrada od kojih je dio pred useljenjem.

Središće, kvart u Novom Zagrebu zvan i Bundek po jezeru i parku, u posljednje se vrijeme prometnuo u najpoželjniji novozagrebački kvart. Po popularnosti koju doseže, gledajući potražnju stanova, sad je uz bok naseljima Vrbani III, Trešnjevka i Trnje.

Kako piše Jutarnji list, do prvog laganog skoka u potražnji kvalitetnih stanova u Središću je došlo nakon uređenja parka Bundek i otvaranja američke visoke škole RIT Croatia (Rochester Institute of Technology Croatia) u Centru Bundek, a zatim nešto više nakon završetka gradnje Američke međunarodne škole u Zagrebu (AISZ) prije nekoliko mjeseci.

Popularnosti kvarta pridonijela je i nedavna gradnja novih stambenih zgrada od kojih je dio pred useljenjem. Najveća je potražnja za manjim kvalitetnim trosobnim i manjim četverosobnim stanovima, površine između 60 i 90 kvadrata, čija cijena nije puno veća od 200.000 eura. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Čoban je nasilnom izgradnjom su upropastio jedan od najljepših kvartova… Prolazim jučer kroz Središće i samo vidim aute. Auti na parkingu, auti uz cestu, auti na pješačkim stazama, auti pod prozorima zgrada… Užas, pa tko bi normalan dao tolike novce za stan u kvartu gdje mu dijete ne može normalno hodati pješačkom stazom.

Dobra lokacija , a vrijednost više je blizina Jakuševca pogotovo kad iz tog smjera zapuše vjetar.

Loše prikriveni oglas agencije za nekretnine

Jutarnji i njihov ‘ Real estate’ :Rolleyes: snobizam elitizam …
Još da i izreklamiraju gym4yu koji je u spominjanom kompleksu i informacija je potpuna

New Report

Close