Bandićevoj stranci sto kvadrata veći prostor, plaćat će ga 390 kuna mjesečno

Autor: VLM , 29. studeni 2018. u 09:22
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Sama stranka pisala je zahtjev za novim kvadratima.

Veliki je pritisak građana za razgovor, pa se oni “ne mogu kvalitetno održavati u prostoru površine 30 četvornih metara” – objašnjenje je to Stranke rada i solidarnosti zašto im na području Dubrave treba veći prostor od onog koji su dosad imali na korištenje u Vile Velebita 1G.

Neće se, međutim, popularni “365” seliti daleko jer Grad im je dodijelio novi prostor u istoj ulici na broju 1A, ali će svakako imati puno više prostora za razgovor jer su na korištenje dobili točno sto kvadrata više. Na broj 1A neće se, međutim, useliti odmah jer je prostor “u devastiranom stanju” pa će u 130 kvadrata ući tek kad se oni urede, a najam će plaćati 390 kuna mjesečno bez PDV-a.

– Prostor je to koji se sastoji od dvije prostorije i sanitarnog čvora u prizemlju zgrade te prostorije u podrumu, povezane internim stubištem – obrazložili su u Gradu što će stranka čiji je predsjednik gradonačelnik Milan Bandić dobiti na korištenje u Gornjoj Dubravi.

Sama stranka pisala je zahtjev za novim kvadratima jer, kako su objasnili, na izborima lani “ostvarili su deset od 19 mandata u Vijeću gradske četvrti Gornja Dubrava”, a u njihovim su redovima predsjednik Vijeća četvrti, kao i predsjednici 14 od 16 mjesnih odbora s njezina područja. Upravo njima svakodnevno se s idejama obraćaju građani iz kvarta i potrebno im je više prostora za kvalitetan razgovor.

Komentirajte prvi

New Report

Close