Počela prodaja nekretnina u novom krilu kompleksa: Cijena penthousea iznosi 3,2 milijuna eura

Autor: Poslovni dnevnik , 27. srpanj 2017. u 14:21
Neki stanovi imaju i preko 300 kvadrata

Novu zgradu u kojoj je prodano oko 70 posto kapaciteta karakterizira i poseban veliki otvoreni podij s ukupno četiri velika bazena.

Kompanija Porto Montenegro počela je prodaju nekretnina u novom krilu najvećeg rezidencijalno-poslovnog objekta – kompleksa Regent Pool Club Residences u Tivtu (Crna Gora). 

Prvo krilo kompleksa nazvano Aqua, vrijedno 37 milijuna eura, dovršeno je i vlasnicima predano 1. srpnja.  Ta zgrada sadrži 62 luksuzna stana, površine od 74 do 344 kvadratna metra i poslovat će u sklopu takozvanog rental poola obližnjeg luksuznog hotela Regent Porto Montenegro.

Novu zgradu u kojoj je prodano oko 70 posto kapaciteta karakterizira i  poseban veliki otvoreni podij s ukupno četiri velika bazena. Te bazene Aqua dijeli s budućom zgradom Baia, a čija gradnja počinje na jesen.  

U zgradi Baia bit će ukupno 70 stanova slične površine i strukture. Cijena tih stanova kreće se od 200.000 eura za studio apartman do 3,2 milijuna eura za najluksuzniji penthouse. Stanovi u zgradi Baia prvo su ponuđeni užem krugu ekskluzivnih kupaca, nakon čega će ostatak kapaciteta ići na tržište, javljaju Vijesti. 

Komentirajte prvi

New Report

Close