Počela prodaja nekretnina u novom krilu kompleksa: Cijena penthousea iznosi 3,2 milijuna eura

Neki stanovi imaju i preko 300 kvadrata Neki stanovi imaju i preko 300 kvadrata

Novu zgradu u kojoj je prodano oko 70 posto kapaciteta karakterizira i poseban veliki otvoreni podij s ukupno četiri velika bazena.

Kompanija Porto Montenegro počela je prodaju nekretnina u novom krilu najvećeg rezidencijalno-poslovnog objekta - kompleksa Regent Pool Club Residences u Tivtu (Crna Gora). 

Prvo krilo kompleksa nazvano Aqua, vrijedno 37 milijuna eura, dovršeno je i vlasnicima predano 1. srpnja.  Ta zgrada sadrži 62 luksuzna stana, površine od 74 do 344 kvadratna metra i poslovat će u sklopu takozvanog rental poola obližnjeg luksuznog hotela Regent Porto Montenegro.

Novu zgradu u kojoj je prodano oko 70 posto kapaciteta karakterizira i  poseban veliki otvoreni podij s ukupno četiri velika bazena. Te bazene Aqua dijeli s budućom zgradom Baia, a čija gradnja počinje na jesen.  

U zgradi Baia bit će ukupno 70 stanova slične površine i strukture. Cijena tih stanova kreće se od 200.000 eura za studio apartman do 3,2 milijuna eura za najluksuzniji penthouse. Stanovi u zgradi Baia prvo su ponuđeni užem krugu ekskluzivnih kupaca, nakon čega će ostatak kapaciteta ići na tržište, javljaju Vijesti. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve