95 luksuznih stanova u Zagrebu od danas na rasprodaji

Autor: Poslovni.hr , 28. listopad 2014. u 16:15
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Na dražbi je 95 stanova (u dvije zgrade) i 125 garažnih mjesta na Savskoj Opatovini.

Kako je tvrtka Euroyachting koja je gradila stanove otišla u stečaj, Trgovački sud u Zagrebu poziva na usmenu javnu dražbu stanova s popustom dogovorenu za 20. studenoga, piše Jutarnji list.

"U bubnju" su stanovi koji se prodaju s popustom od 700 eura po četvornom metru, pa tako cijena sada iznosi oko 1300 eura po kvadratu. 

Na dražbi je 95 stanova (u dvije zgrade) i 125 garažnih mjesta na Savskoj Opatovini, odmah pokraj City Centra One, a ozbiljno zainteresiranima treba 10 tisuća kuna pologa.

Kako su se ovakvi stanovi do sada prodavali po cijeni od 2000 eura, ovo je sjajna prilika za sve koji su u potrazi za stanom, a za razliku od jeftinih stanova koji se nude na dražbama nakon ovršnih postupaka, novi se vlasnici nakon stečaja starih vlasnika ne moraju boriti s deložacijom bivših stanara, navodi Jutarnji list.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Heh, tamo sigurno ni jedan stan nije prodan po 2 keke ojra. To je lokacija u rangu sesvetske Sopnice samo na drugome kraju grada. Prodat ce se za soma i to manji stanovi i oni dobrog rasporeda, a i to u vrh glave.


Losa reklama.

Nista u Zagrebu po 1300€ kvadrat nije jeftino.


To se kupuje u drugom ili čak trećem krugu

Losa reklama.

Nista u Zagrebu po 1300€ kvadrat nije jeftino.

New Report

Close