Vrhunske Salomon tenisice za samo 499,99 kn na Mondo.hr

Autor: Poslovni.hr , 13. listopad 2015. u 15:06
Vrhunske Salomon tenisice za samo 499,99 kn na Mondo.hr

Tražite li vrhunske tenisice za trčanje i pješačanje, Salomon se uvijek nameće kao odličan izbor. Mondo.hr je svoju ponudu proširio novim Salomon modelima po cijeni od 499,99 kn.

Trčanje vam više nije samo hobi, već je postao svojevrstan način života? Sigurni smo da će vam svaki trening postati još draži uz Salomon tenisice koje su na Mondo.hr dostupne za samo 499,99 kn. Njihova inovativnost i autentičnost svakim danom privlače sve više trkača i rekreativaca.

Tenisice uz koje ćete jedva čekati trening

Više od šest desetljeća iskustva u proizvodnji vrhunskih tenisica, Salomon je smjestilo u sam vrh sportske obuće. Mondo.hr izdvaja X-scream modele koji su lagani i prozračni, namijenjeni primarno za trčanje, ali i za trening i rekreaciju. Njihov gumeni potplat s protukliznim sustavom pruža sigurnost na različitim površinama što ih čini odličnima i za trčanje na neravnim terenima. Na specijaliziranom portalu za trčanje, Runrepeat, drže visoku sedmu poziciju zahvaljujući mnogim pozitivnim komentarima korisnika.

U ponudi se nalazi i City Cross ženski model pogodan za svakodnevno nošenje, ali i za trening i rekreaciju. Dizajn tenisice omogućava lakšu kretnju noge i osigurava mekši odraz. Još jedan model namijenjen za šetnju su Salamon Kalalau izrađene od kože i lagnog mesha.

Ne propustite odličnu priliku na i na Mondo.hr kupite Salomon tenisice za 499,99 kn. Akcijska cijena trake do 31.10. 

Komentirajte prvi

New Report

Close