Vozite sigurno uz sniženje vrhunskih zimskih guma na Mondu

Autor: Poslovni.hr , 21. studeni 2014. u 13:11
Vozite sigurno uz sniženje vrhunskih zimskih guma na Mondu

Pripremite se za zimske uvjete uz Mondo! Za vas je dostupno 14 brandova guma po odličnim cijenama uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja na rate.

Posjetite Mondo i na najbrži i najjednostavniji način naručite nove zimske gume. Mondo vam u svojoj širokoj ponudi nudi izbor između 14 najkvalitetnijih i najsigurnijih brandova guma. Možete platiti do 12 rata uz American i Diners kartice, a uz kupnju kompleta od četiri gume, dostava je besplatna i u roku od 1 do 3 radna dana.

Pirelli već od 399,99 kn

Pirelli već više od stoljeća kombinira industrijsku tradiciju s tehnološkim inovacijama te se fokusira na sigurnost, performanse, ali i zaštitu okoliša u svojoj proizvodnji. Postavlja standarde u cijelom svijetu, a u prilog vrhunskoj kvaliteti ide i činjenica da su jedini dobavljači guma za Formulu 1. Uz ove ćete se gume ove zime i vi osjećati kao da vozite Formulu 1.

Hankook već od 264,99 kn 

Hankook gume podvrgnute su kontrol tehnologiji, a najviše pažnje obraćaju performansama, udobnosti i sigurnosti u vožnji svakog vozača, a osim toga, briga za okoliš također je jedna od važnijih stavki ovog branda. Hankook je glavni dobavljač guma za njemačke autoutrke DTM gdje voze Audi, Mercedes i BMW timovi.

Lassa već od 259,99 kn.

Lassa je dio japanskog giganta Bridgestone pa je kombinacija japanske kvalitete i tradicije rezultirala velikim brojem zadovoljnih vozača. Brojne osvojene nagrade potvrđuju njihovu kvalitetu, a jedne od njih su National Quality Award i European Quality Grand Prize. 

Zašto je važno kupiti zimske gume?

Auto bez kvalitetnih guma ne pruža sigurnost na cesti. Važno je da su automobilske gume prilagođene razdoblju, a najvažnije prednosti zimskih guma su dubina profila od 8 mm te gotovo pet puta više odvodnih kanala kojima se voda odvodi lakše i učinkovitije. Isto tako, zimska guma ima do četiri puta bolji kontakt sa snježnom podlogom od ljetnih guma te bolje pokretanje, vođenje i kočenje na snijegu

Posjetite Mondo već danas i pripremite svoj automobil za zimu.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close