Snažan i fantastičan: Stigao je Samsung Galaxy S5 na Mondo!

Autor: Poslovni.hr , 22. travanj 2014. u 15:20
Samsung Galaxy S5 bijeli

Nasljednik uređaja Samsung Galaxy S4, Galaxy S5 stvoren je da bude dugotrajniji i snažniji. Stigao je i na Mondo, a naručite ga brzo i jednostavno iz udobnosti doma.

Prvo što ćete primijetiti na novom Samsung Galaxy S5 telefonu je novi  dizajn Modern Flash koji je upotpunjen luksuznim  5,1-inčnim Full HD zaslonom. Unutar privlačnog kućišta nalaze se značajke koje jamče vrhunske performanse.

Pametan uređaj nove generacije naručite na Mondu po cijeni od 5.899,99 kn uz brzu i besplatnu dostavu unutar tri radna dana. Platiti možete i do 12 rata American Express i Diners karticama bez kamata i naknada. Izaberite bijeli ili crni Galaxy S5.

Ovjekovječite životne trenutke

Samsung Galaxy S5 posjeduje revolucionarnu kameru od 16 MB s kojima je nevjerojatno zabavno i lako bilježenje svih važnih životnih trenutaka. Nova kamera sadrži automatski fokus najveće brzine na svijetu koji izoštrava sliku u samo 0,3 sekunde te selektivni fokus uz koji vam ništa neće promaći. S lakoćom snimite fotografije pokreta i akcije kako više ne biste propustili njedan važan trenutak.

Zabilježite jasne i živopisne snimke

Pri snimanju fotografija i videozapisa, uključite HDR kada je protusvjetlo snažno ili kada je predmet snimanja u sjeni. Tijekom snimanja u stvarnom vremenu pregledajte živopisnu i jasnu reprodukciju prirodnog svjetla i boja.

Najbrži internet do sada

Kada je riječ o brzini, Galaxy S5 od sada ima još bolje mogućnosti povezivanja s Wi-Fi i 4G mrežom, čime se osigurava iznimno brz prijenos videozapisa i pretraživanje interneta, ovisno o podršci vašeg operatera. Tehnologija Download Booster omogućuje istovremenu upotrebu LTE i Wi-Fi mreže kako bi vaš doživljaj mreže bio bez premca. Kada trebate brzo preuzeti datoteke, istovremeno uključite LTE i Wi-Fi te doživite povećanje brzine mreže od otprilike 80-90%.

Dugotrajnija baterija

Uz Ultra Power Saving opciju produžite trajanje baterije na svom S5 uređaju. Više ne morate brinuti da ćete propustiti važan poziv i da će vas baterija napustiti u važnim trenucima. Uz ovu korisnu inovaciju ekran uređaja mijenja se u crno-bijeli i gasi sve nepotrebne opcije kako bi dramatično smanjiio trošenje baterije.

Još otporniji i snažniji

Ostale značajke uključuju aplikaciju S Health 3.0 s funkcijama za praćenje osobne tjelesne kondicije i nadzorom broja otkucaja srca te poboljšane sigurnosne značajke. One uključuju i certifikat IP67 koji označuje da je uređaj otporan na pijesak, prašinu i vodu. Nova tehnologija skeniranja otiska prsta, razvijena u partnerstvu s tvrtkom PayPal, jamči vam sigurnost jer sada svoj telefon možete zaključavati i otključavati brže i sigurnije uz dodir vašeg prsta, umjesto unošenja lozinke.

Na Mondu kupite i ostale Samsung pametne uređaje.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Komentirajte prvi

New Report

Close