Poklanjamo vam gratis DVD player uz Blaupunkt televizor

Autor: Poslovni.hr , 22. srpanj 2014. u 09:43
Blaupunk televizori

Uz kupnju odabranih Blaupunkt televizora Mondo vam daje na poklon Samsung DVD Player ili zidni nosač.

Ne morate plaćati skupu cijenu za moderan i atraktivan model televizora s pametnim funkcijama i brojnim mogućnostima. Kultni njemački brand Blaupunkt nudi vam upravo to – best buy televizore s omjerom cijene i kvalitete koji će vas u potpunosti zadovoljiti.

Na Mondu izaberite četiri modela Blaupunkt TV-a: 23'' HD Ready, 26'' HD Ready, 32'' HD Ready ili 39'' Full HD. Potražite svoj novi TV po cijeni već od nevjerojatnih 1.249,99 kn.

Kupnjom televizora gratis DVD player

Televizor Blaupunkt 32'' HD Ready dolazi u kompletu sa zidnim nosačem gratis. LED ekran od 32 inča/81 cm omogućit će vam ugodnije gledanje omiljenih programa. Na TV spojite USB i uživajte u pohranjenim sadržajima na većem ekranu. Cijena je 1.549,99 kn.

Uz televizor Blaupunkt 39" Full HD dobivate Samsung DVD player potpuno besplatno. S veličinom ekrana od 39 inča, odnosno 99 cm, LED slikom nevjerojatnog kontrasta te rezolucijom 1920×1080, ovaj televizor pružit će vam potpuni užitak gledanja. Dostupan je po povoljnoj cijeni od 2.549,99 kn.

Blaupunkt – njemačka inovacija još od 1923. godine

Blaupunkt je vodeći brand potrošačke elektronike u svijetu. Inovativni i pouzdani proizvodi potrošačke elektronike s najvećom kvalitetom funkcionalnosti kreirani su s posebnom pažnjom kako bi se zadovoljili različiti zahtjevi kupaca i potrošača. Osnovan davne 1923., danas je ovaj njemački proizvođač percipiran kao jaka marka sa snažnim temeljnim vrijednostima: inovativna snaga, kvaliteta, tehnološka stručnost, dugovječnost i pouzdanost.

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Komentirajte prvi

New Report

Close