Po nove tenisice na Mondo! Cijene već od 229,99 kn

Autor: Poslovni.hr , 02. ožujak 2015. u 16:19
Po nove tenisice na Mondo! Cijene već od 229,99 kn

Nove tenisice za slobodno vrijeme ili za trčanje ovog proljeće odaberite na Mondu jer su cijene više nego odlične. Izaberite između Nike, Champion, Lotto ili Ellesse tenisica.

Potraga za vašim omiljenim tenisicama ove godine može završiti jer Mondo vam nudi odličnu ponudu poznatih sportskih brandova. Poželite li trčati ili vam jednostavno trebaju tenisice za svaki dan, u ovoj ćete ponudi sigurno pronaći model baš za sebe.

Tenisice za trčanje

Odabir kvalitetnih tenisica za trčanje veoma je važan jer vas one štite vas od mogućih ozljeda tako što učvršćuju i štite vaša stopala. Na Mondu odaberite odlične Nike Downshifter 6 muške i ženske modele već od 349,99 kn. Osim toga, odaberite i Lotto Ease Runner muške tenisice za samo 229,99 kn.

Moderan dizajn nove kolekcije

Champion vam donosi odlične modele za ovo proljeće koji će se uklopiti u svaku kombinaciju. Odaberite muški model u sivoj, ženski u ružičastoj te unisex model u plavoj boji. Cijena iznosi 299,99 kn. Oni koji vole odvažniji dizajn i print, oduševit će se novom Ellesse ženskom kolekcijom tenisica za slobodno vrijeme čije se cijene kreću od 279,99 kn.

Kliknite na Mondo, odaberite svoje nove tenisice po super cijenama i naručite ih u samo nekoliko minuta.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Komentirajte prvi

New Report

Close