Toshiba, Panasonic, Funai: Super ponuda vrhunskih televizora po fenomenalnim cijenama

Autor: Sponzorirani članak , 17. travanj 2014. u 16:00
Funai

Ne morate skupo plaćati za vrhunsko iskustvo gledanja omiljenih sadržaja. Posjetite Mondo i izaberite televizore naprednih mogućnosti po povoljnim cijenama.

Neke ljepote doživljavamo samo na  TV ekranu. Priuštite si vrhunsko vizualno iskustvo koja će u vaš dnevni boravak prenijeti stvarnu atmosferu. Predstavljamo vam pametne televizore koji će vas oduševiti idealnim omjerom cijene, kvalitete i funkcionalnosti.

Funai – kvaliteta i funkcionalnost za samo 1.499,99 kn

Novu liniju Funai televizora Katana stvorili su ljudi za ljude. Katana je japanski mač, a njegove glavne karakteristike su oštrina i pouzdanost – kvalitete koje posjeduju i Funai televizori. Svjesni potreba korisnika, Funai dizajnira sve proizvode s jednostavnim izbornikom, prijateljskom instalacijom te bez nevažnih funkcija koje ometaju iskoristivost. Uživajte u bezvremenskom dizajnu koji će se uklopiti u svaku prostoriju i savršeno oštroj slici za gledanje vaših omiljenih TV sadržaja. Uz Funai dobivate čak 5 godina jamstva. Funai LED TV 29''/74 cm na Mondu kupite za samo 1.499,99 kn.

Toshiba LED Full HD televizori već od 1.399,99 kn

Bez obzira što više volite na svom ekranu – sport, filmove ili povijesnu dramu, Toshiba Full HD i Full HD 3D televizori pružaju vam izvrstan doživljaj gledanja. Ovi modeli pružaju vam i multifunkcionalnost. Ako želite pregledavati slike, igrati igre, slušati glazbu ili koristiti TV kao kompjuterski monitor, vrlo lako ćete to postići uz HDMI i USB priključke. Za nevjerojatno oštre, žive i vjerne detalje koji vam omogućuju uranjanje u svijet na ekranu idealna je 3D serija za nevjerojatno iskustvo gledanja omiljenih filmova. Toshibine televizore kupite na Mondu već od povoljnih 1.399,99 kn.

Besprijekorna slika uz Panasonic VIERA HD

Panasonic donosi naprednu generaciju plazma televizora za kvalitetnu sliku i jednostavnu uporabu. Panasonic rabi vlastitu tehnologiju analize slike koja obrađuje svaku scenu tako da kretanje pretvara u podatke, a svaki se kadar prikazuje virtualno i brže kako bi slika bila kristalno oštra. Sadržaj pohranjen na SD kartici ili na USB uređaju može se jednostavno reproducirati na velikom zaslonu uz dodatak pozadinske glazbe i efekata. Svi plazma paneli VIERA su bez olova i žive što smanjuje štetan utjecaj na okoliš. VIERA troši električnu energiju samo kada je potrebno i to čini učinkovito za dramatične uštede u potrošnji. Cijena je 2.999,99 kn.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

 

New Report

Close