Odaberite najbolje: Nike i Adidas tenisice do -30%

Autor: Poslovni.hr , 09. rujan 2015. u 16:34
Odaberite najbolje: Nike i Adidas tenisice do -30%

Tražite li tenisice za trčanje i rekreaciju, uz Nike i Adidas modele ne možete pogriješiti. Mondo.hr vam do 17.9. donosi akcijske cijene već od 279,99 kn.

Udobnost, fleksibilnost i stabilnost veoma su važne pri odabiru tenisica, a Nike i Adidas modeli uvijek su pri vrhu liste svih rekreativaca. Sada je pravo vrijeme da odaberete svoje nove tenisice za trčanje i slobodno vrijeme uz uštedu do 30%.

Adidas tenisice već od 279,99 kn

Adidas tenisice sadrže ojačano područje oko stopala i fleksibilne utore koji dopuštaju vašem stopalu da se kreće prirodno, uz povećanu udobnost i stabilnost. Kvalitetu tenisica potvrđuju i rekreativci koji Essential Star M Tex i Star Syn modele na službenoj Adidasovoj stranici  preporučuju i označavaju s najvišom ocjenom.

Uz Nike se zadovoljstvo krije u svakom koraku 

Uz Nike tenisice doživite trčanje na potpuno novoj razini. Mondo.hr u svojoj ponudi nudi Downshifter 6 MSL, Air Max Boldspeed, Air Max Crusher, Air Relentless i Dual Fusion Run modele već do 279,99 kn. Dual Fussion modeli zasjeli su na 8. mjesto Nike ljestvice tenisica za trčanje upravo zbog svoje udobnosti i dvostrukog sloja pjene, a rekreativci iz konkurencije posebno izdvajaju i Air Relentless modele.

Moderne boje, izrazita udobnost i fleksibilnost prilikon nošenja oduševit će sve rekreativce, a uz akcijske cijene, ovakvu priliku jednostavno ne možete propustiti. Posjetite Mondo.hr i odaberite svoj model tenisica.

Komentirajte prvi

New Report

Close