Mondo Flash donosi vam vrtoglave cijene! Do 80% popusta na Giorgio Di Mare

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2014. u 10:24
Kolekcija iz Mondo Flash ponude dostupna je do 21. listopada.

Kolekcije iz Mondo Flash ponuda ograničenog su trajanja. Požurite i uštedite do 80% na mušku casual kolekciju Giorgio Di Mare.

Mondo Flash ponude donose vam eksluzivne modne brendove s velikim popustima i do 80%. No, požurite jer ove su ponude kratkotrajne, a ponuda ograničena. 

Luksuzna muška kolekcija Giorgio Di Mare dostupna je do 21. listopada u ponoć, a cijene su snižene i do 80%. Izaberite iz kolekcije muške polo majice, košulje i jakne i kupite ih na velikom sniženju.

Talijanski brend koji se nosi u cijelome svijetu

Modni brand Giorgio Di Mare od 1979. godine kreira visokokvalitetne i prepoznatljive kolekcije za sve koji cijene casual i sportski stil. Ovaj luksuzni brand koristi samo najbolje materijale kako bi svojim kupcima pružio vrhunsku kvalitetu muške i ženske modne kolekcije. Talijanski brand danas je veoma cijenjen i prepoznatljiv u cijelome svijetu. Od samih početaka GDM inspiraciju pronalazi u jahtingu i polu, i upravo je zato posebno mjesto pronašao kod onih koji cijene takve sportove i stil. No, kolekcije su univerzalne i jednako nosive za sportske aktivnosti kao i za slobodno vrijeme i svakodnevne casual prilike.

Jedan vas klik dijeli od unikatnog modnog doživljaja uz ovu eksluzivnu Flash ponudu. Posjetite Mondo i do 21. listopada izaberite GDM kolekciju na fenomenalnoj akciji.

Važno: Za ove akcije vrijedi produženo vrijeme dostave. Artikle dostavljamo 2-4 tjedna od završetka prodajne kampanje. Nema zamjene, a ako niste zadovoljni naručenim artiklom, novac će biti vraćen na vaš račun.

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 19,90 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close