Jednim klikom do savršene slike: Philips HD TV po super cijenama

Autor: Poslovni.hr , 03. listopad 2015. u 10:30
Jednim klikom do savršene slike: Philips HD TV na akciji

Vrijeme je da uživate u oštroj slici i kvalitetnom zvuku uz Philips TV jer super cijene na Mondo.hr traju do isteka zaliha.

Pripreme za novu jesensku sezonu omiljenih serija mogu početi! Na Mondo.hr potražite ponudu Philips HD televizora. Cijene se kreću od 1.899,99 do 2.899,99 kn uz uštedu od 400 kn.

TV za danas, ali i za budućnost

Digital Crystal Clear tehnologija daje novu dimenziju vašoj slici. Zamislite oštre detalje u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnom bojom koji daju vjernu sliku – upravo to očekujte uz Philips HD TV iz bilo kojeg kuta gledanja.

Philips je pronašao rješenje i za glatke pokrete na slici bez zastajkivanja, a sportske i akcijske scene učinio još realnijima uz Perfect Motion Rate.

Dijelite zabavu

Povezivanje s televizorom nikad nije bilo lakše. Zaboravite na mnogobrojne kablove i nered oko televizora jer uz pomoć HDMI kabela osiguravate najveću kvalitetu slike i zvuka od izvora do zaslona. Osim toga, na izbor imate i USB povezivanje pa omiljenim sadržajima neće biti kraja.

Uštedite do 400 kn uz Mondo.hr

Moderan dizajn i tanki, uski rubovi donose još veću površinu slike pa je ekran Philipsovih televizora maksimalno iskorišten. Sada je red da i vi maksimalno uživate uz Philips HD TV. 

Komentirajte prvi

New Report

Close