Poliklinika Nemetova povećala prihod u prvom kvartalu

Autor: Poslovni.hr , 13. travanj 2011. u 11:05
Igor Đurić

Poliklinika Nemetova, prva privatna poliklinička ustanova u zemlji, u prva tri mjeseca ove godine zabilježila je porast prihoda, zahvaljujući restrukturiranju započetom prošle godine.

Poliklinika je danas izvijestila da je u prva tri mjeseca ove godine zabilježila prihode od 6,88 milijuna kuna i time ostvarila značajan rast u odnosu na prethodnu poslovnu godinu kada je prihod u prvom tromjesečju iznosio 5,1 milijun kuna. Osim porasta prihoda, u prvom tromjesečju je zabilježen i porast broja korisnika zdravstvenih usluga u Poliklinici, ističe se u priopćenju. Poliklinika Nemetova očekuje porast prihoda od 30 posto u cijeloj ovoj godini u odnosu na 2010.

Igor Đurić, ravnatelj Poliklinike Nemetova, smatra kako je posljednjih godinu dana Poliklinika prošla kroz nužan, intenzivan proces reorganizacije i razvoja novih zdravstvenih programa, koji su na kraju doveli i do porasta ukupnog poslovanja. “Činjenica kako smo nakon restrukture u prva tri mjeseca 2011. godine povećali prihode za više od 30 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, govori u prilog dobro postavljene vizije menadžmenta i tima stručnjaka koji ju je proveo u djelo”, dodao je Đurić.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close