Bandić: Pogledajte tko je imao dionice Ingre pa će vam biti sve jasno oko Arene

Autor: Poslovni.hr , 25. travanj 2012. u 18:30
PXL

“Pogledajte tko ima i tko je imao dionice Ingre, pa će vam biti sve jasno oko Arene i dva milijuna eura koja su se spominjala na sudu”, kazao je gradonačelnik Milan Bandić na današnjoj konferenciji za medije, piše Tportal.

Iako su tema konferencije bili akti gradonačelnika uoči sutrašnje sjednice Gradske skupštine, Bandić je do Arene stigao nakon novinarske provokacije prema kojoj gradnjom fontana kod NSB-a sebi diže spomenik u centru grada. “Ne treba meni spomenik, imam ih dovoljno. Nisam deficitaran s njima”, žestoko je uzvratio Bandić da bi ga potom novinari upitali kako danas gleda na svoj spomenik Arenu s obzirom na iskaz Mladena Barišića na suđenju Ivi Sanaderu u aferi Fimi medija.

Barišić je, podsjetimo, kazao da mu je u siječnju 2009. uoči SP-a u rukometu prišao Zoran Gobac rekao da je realizirana stvar u vezi s dogovorom za gradnju Arene i da je riješeno dva milijuna eura za HDZ. “Grad i država gradili su Arenu pola-pola. Neka svatko radi svoj posao, pa će sve biti jasno”, kazao je Bandić, javlja Tportal.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ajoj jadan, izbio si deset puta više love skupa sa ferenčakom i ostalima na muljanju samo sa zemljištima, a di je tek ostalo kroz sve te godine.

New Report

Close