Vodeći europski pretraživač kupio MTI Telefonski imenik

Autor: Poslovni dnevnik , 17. lipanj 2014. u 22:00
FCR Media Group proširio se na Hrvatsku

Tvrtka MTI Telefonski imenik i Žute stranice još od 1998. vodeći je domaći pružatelj oglasnih rješenja za malo i srednje poduzetništvo.

FCR Media Group preuzela je MTI Telefonski imenik i Žute stranice d.o.o., k.d., hrvatsku članicu Müller Verlaga.

Na taj način se nastavlja širenje grupe FCR Media, trenutno jedne od najvećih europskih lokalnih pretraživačkih digitalnih kompanija, s podružnicama u 12 zemalja.MTI Telefonski imenik i Žute stranice vodeći je pružatelj oglasnih rješenja za malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj još od 1998. godine. U svojoj ponudi ima kompletan asortiman tiskovnih, internetskih i mobilnih rješenja, kako bi zadovoljio sve potrebe svojih klijenata. "Gledamo na ovo kao na izuzetnu priliku da izgradimo velikog igrača na internetskom i mobilnom tržištu u Hrvatskoj.  Prirodno se uklapa u naše aktivnosti u ostalim zemljama u našoj grupi," izjavio je Jon Martinsen, generalni direktor FCR Media Holdinga.

"Vjerujemo da se možemo razvijati na jakim temeljima i povijesti MTI-ja, koristeći dokazane poslovne i oglašivačke modele iz naše dosadašnje poslovne prakse. Tako bi bili u mogućnosti uvesti što više inovacijskih proizvoda, što će u ovom ubrzano promjenjivom poslovnom okruženju koristiti našim klijentima", nadodao je Jon Martinsen.Pridodavanje Hrvatske u FCR Media portfelj, koji uključuje niz europskih zemalja kao što su Češka, Mađarska, Slovačka, Rumunjska, Irska, Švedska, Finska, Rusija i baltičke zemlje Latvija, Litva i Estonija, pozicionira FCR Media Grupu kao jednu od najjačih kompanija za pretraživanje i promociju malog i srednjeg poduzetništva u Europi. FCR Media Grupa ima preko 1400 zaposlenih.

Komentirajte prvi

New Report

Close