VIDEO: Coca-Cola osmislila 16 posebnih čepova koji prazne boce pretvaraju u koristan pribor

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2014. u 16:33
Screenshot

Prazna boca Coca-Cole ne mora završiti u smeću nego može postati korisno pomagalo, poruka je nove kampanje vodećeg globalnog proizvođača bezalkoholnih napitaka.

Prazna boca Coca-Cole ne mora završiti u smeću nego može postati korisno pomagalo, poruka je nove kampanje pod nazivom '2nd Life', čiji je cilj osvijestiti važnost recikliranja.

U sklopu kampanje koja je realizirana u suradnji s agencijom Ogilvy & Mather China, Coca-Cola je lansirala paket od 16 inovativnih čepova koji praznu bocu Cole pretvaraju u nešto sasvim drugo – alat za bojanje, šiljilo, uteg za vježbanje, bocu za začine, deterdžent, kečap itd.

Coca-Cola će podijeliti 40.000 posebnih čepova u Vijetnamu, a zatim i drugim azijskim zemljama, kako bi razvila svijest o recikliranju i iskorištavanju ambalaže. Međutim, kako primjećuje AdWeek, nije sasvim jasno jesu li praktični dodaci sami po sebi proizvedeni od recikliranog materijala. Ako i jesu, proizvodnja dodatnih plastičnih dijelova možda i nije najbolji način smanjenja plastičnog otpada ili dizanja svjesnosti o istome. Bez obzira na to, portal smatra kako je riječ o pametnom obliku marketinga.

Komentirajte prvi

New Report

Close