Total TV počinje samostalno poslovati

Autor: Poslovni.hr , 14. svibanj 2013. u 13:22
Krešimir Lovreček

Total TV je priopćio kako će od sada samostalno obavljati sve vidove operativnog poslovanja na području Republike Hrvatske.

Total TV je priopćio kako će od sada samostalno obavljati sve vidove operativnog poslovanja na području Republike Hrvatske.

Tijekom protekle dvije godine, Total TV operativno je djelovao u sklopu B.neta, dok će sada poslovati kao posve samostalna tvrtka na hrvatskom tržištu televizijske ponude i telekomunikacijskom tržištu.

Prema riječima direktora Total TV-a, Krešimira Lovrečeka, korisnici žele sve veći broj tematskih programa, a satelit predstavlja najbolju platformu za rast broja programa. "U skladu sa vodećim položajem koji Total TV već ima u regiji, nastavit ćemo s daljnjim unapređenjem naše ponude, kao i sa uvođenjem novih usluga na tržištu Hrvatske. S veseljem odmah možemo najaviti i uvođenje novih telekomunikacijskih usluga – Interneta i telefona. Uvjereni smo u naše poslovanje te kontinuitet kvalitetnih usluga koje pružamo", izjavio je Krešimir Lovreček, direktor Total TV-a.

Total TV također najavljuje da će uskoro u ponudu uvoditi i nove programe, kao i da će povećati izbor HD programa, stoji u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close