Styria Hrvatska osvojila posebni Zlatni indeks

Autor: Poslovni dnevnik , 22. ožujak 2017. u 22:01
Styria je lani provela tri projekta za studente i o njima opširno i izvještavala

Medijska kompanija drugu je godinu zaredom dobila priznanje za aktivnosti koje podupiru studentski život.

Svečanom dodjelom u Hrvatskom državnom arhivu završilo je natjecanje Zlatni indeks u organizaciji udruge eSTUDENT, a na kojem je Styria Hrvatska, drugu godinu zaredom, osvojila posebnu nagradu Povjerenstva za doprinos studentskoj zajednici i iznimno djelovanje u poboljšanju studentskoga standarda.

Zlatni indeks je jedinstveni projekt u kojem u sklopu kojeg se nagrađuju se poduzeća koja aktivno sudjeluju u životu studenata te koja potiču i omogućuju prilike za stjecanje praktičnih znanja i iskustva. Krajnji je cilj ove nagrade porast kvalitete obrazovanja i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom.

 

26 poduzeća

natjecalo se u projektu udruge eSTUDENT, a nagrade su dodijeljene u 5 kategorija

Nagrada Zlatni indeks dodjeljuje se od 2011., a Styria na natjecanju sudjeluje od 2012., te je ponosan dobitnik ukupno pet nagrada u različitim kategorijama. Ove godine u natjecanju je sudjelovalo 26 poduzeća, a nagrade su dodijeljene u 5 kategorija, posebno za velika i posebno za mala i srednja poduzeća.

Udruga eSTUDENT Styrijin je doprinos prepoznala i nagradila zbog gotovo 19.000 sati uloženih u organizaciju projekata namijenjenih studentima (Styria SCOOL akademija, Hrvatska pamet Hrvatskoj, Iskustvo zlata vrijedi), predavanja Styrijinih stručnjaka na fakultetima, organiziranje okruglih stolova, više od 9000 sati odrađenih studentskih praksi u 2016., ali i zbog posebnih rubrika Styrijinih izdanja posvećenih obrazovanju.

Komentirajte prvi

New Report

Close