Styria Grupi dodijeljen certifikat „Tvrtka prijatelj zdravlja“

Autor: Poslovni.hr , 13. lipanj 2019. u 11:08
FOTO: Davor Puklavec/PIXI

U okviru aktivnosti projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo svečano je uručen certifikat „Tvrtka prijatelj zdravlja“ tvrtki Styria medijski servisi.

Certifikat je u ime Styria Grupe preuzela direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Ivana Krajinović, a priznanje joj je uručila Dinka Nakić, dr. med., spec. epidemiologije u ime Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koji je zajedno s Ministarstvom zdravstva u okviru projekta „Živjeti zdravo“ pokrenuo modul „Tvrtka prijatelj zdravlja“. 

– Ovo je važno priznanje i potvrda da smo na pravom putu što se tiče ulaganja u zdravlje naših zaposlenika. Styria Grupa kontinuirano već 10 godina provodi aktivnosti usmjerene na prevenciju te osvještavanje brige o zdravlju. Drago mi je što nas je i Hrvatski zavod za javno zdravstvo prepoznao kao osviještenog i odgovornog poslodavca, te svakako planiramo nastaviti suradnju i dalje. – rekla je Ivana Krajinović primajući certifikat. 

Ovo priznanje dodjeljuje se tvrtkama koje svojim zaposlenicima omogućuju usvajanje zdravih životnih navika, promiču zdravlje na radnom mjestu i iskazuju pozitivnu brigu o zdravlju djelatnika, potrošača i klijenata te očuvanju okoliša.

Implementacija projekta provodila se na razini cijele Grupe, što je podrazumijevalo i istovremenu edukaciju, informiranje zaposlenika i ocjenjivanje radnog okruženja tvrtke u šest područja: prehrana, promicanje tjelesne aktivnosti, zaštita zdravlja djelatnika na radnom mjestu, zabrana pušenja, zabrana konzumacije alkohola i uređenje okoliša. Styria Grupa uspješno je zadovoljila sve potrebne kriterije za dobivanje oznake „Tvrtka prijatelj zdravlja“. 

Komentirajte prvi

New Report

Close