Natječaj za studente – trebaju osmisliti ‘savršenu’ telekom ponudu za Vipnet

Autor: Poslovni dnevnik , 26. veljača 2014. u 09:55
Thinkstock

Upravo su otvorene prijave za kreativne studente.

Zagreb Otvorene su prijave za treće izdanje natječaja IdejaXica, studentskog natjecanja koje se održava u sklopu festivala Dani komunikacija.

IdejaXica je projekt namijenjen studentima a koji im omogućava da se natječu na primjeru realnog zadatka iz prakse. Zadatak ovogodišnjeg natječaja je osmišljavanje kreativne, inovativne i neuobičajene marketinške strategije za savršenu telekom ponudu za klijenta VIPnet d.o.o. "Pred studente smo postavili pravi marketinški izazov na kojem će imati izvrsnu priliku demonstrirati svoje znanje i kreativnost. Studenti će uz osmišljavanje ponude naših proizvoda trebati predložiti i marketinšku komunikaciju koja treba biti nestandardna, inovativna i drugačija.

Veliku važnost posebno će imati njihove ideje za korištenje neuobičajenih kanala komunikacije ili netipično korištenje uobičajenih kanala – upravo ono po čemu su specifične marketinške komunikacije Vipneta, a što je potvrđeno višestrukim IdejaX nagradama", izjavila je predsjednica žirija Ivana Galić, rukovoditeljica Marketinških komunikacija Vipneta.Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji studiraju u Hrvatskoj i oni koji imaju hrvatsko državljanstvo, a studiraju u inozemstvu. Prijavitelji mogu biti pojedinci ili tim s najviše pet članova. Radovi se mogu predati do 15. travnja 2014. putem adrese: idejaxica@idejax.com.    

Komentirajte prvi

New Report

Close