RTL će uživo prenositi utakmice Medveščaka

Autor: Poslovni dnevnik , 30. rujan 2014. u 22:00
RTL 2 najavio 15 utakmica

RTL 2 najavio 15 utakmica.

Od početka listopada, na kanalu RTL 2, dostupnom svim kućanstvima u Hrvatskoj, prenosit će se utakmice KHL prvenstva u kojem se uz klubove iz Rusije, Latvije, Finske, Bjelorusije, Kazahstana i Slovačke natječe i zagrebački KHL Medveščak.

Prvu utakmicu uživo RTL 2 će prenositi u petak 3. listopada, kad zagrebački Medvjedi u Ledenoj dvorani Doma sportova dočekuju latvijski Dinamo iz Rige. U ovoj sezoni RTL 2 će prenositi ukupno 12 domaćih utakmice te tri gostujuće utakmice Medveščaka. "Iznimno nas raduje činjenica da je RTL Hrvatska prepoznao vrijednost našeg projekta i odlučio svim sportskim fanovima hokeja moćnu KHL ligu dovesti u kuću, pred njihove naslonjače. Drago mi je što će naši navijači koji nisu u Zagrebu moći uživati u igri najmoćnijih i najskupljih hokejskih momčadi svijeta. Vjerujem da će profesionalan pristup koji RTL svakodnevno primjenjuje donijeti zanimljive i kvalitetne novine u korist vrhunskog užitka naših navijača, ali svakako korisne i za naš klub", izjavio je Damir Gojanović, predsjednik KHL Medveščak Zagreb.

"RTL 2 s ponosom će ove sezone uživo prenositi Medveščakove nastupe u KHL-u. Naša misija je prenijeti u domove naših gledatelja jedinstvenu atmosferu koju Klub hokeja na ledu Medveščak već godinama uspješno stvara u hrvatskom sportu. RTL 2 i zagrebački Medvjedi jamac su uzbudljivog, nepredvidljivog i pozitivnog televizijskog iskustva", rekao je Ivan Lovreček, zamjenik predsjednika Uprave RTL-a Hrvatska. KHL – Kontinentalna hokejska liga je profesionalna liga hokeja na ledu u kojoj se natječe 28 klubova iz te je najbolja i najveća svjetska hokejska liga izvan sjevernoameričkog kontinenta. 

Komentirajte prvi

New Report

Close