Razmjeri lapsusa Vlade na Twitteru – sada se već prodaju i majice s natpisom “neda mi se”

Autor: Poslovni.hr , 10. srpanj 2014. u 15:56
Izvor: KupiMajicu.net / Screenshot

Od svake prodane majice 50 posto novca će biti uplaćeno za poplavljene u Slavoniji.

Kod bavljenja bilo kakvim vidom biznisa, često je bitno reagirati u pravom trenu. Upravo to je danas napravila online trgovina KupiMajicu.net, koja prodaje majice s raznim otisnutim motivima, a iza koje stoji tvrtka Jedan dva d.o.o. Naime, u ponudi im je osvanula majica s natpisom "neda mi se", aludirajući na nes(p)retnu poruku koja je danas bila objavljena na Twitter profilu hrvatske Vlade.

"Neda mi se – kaže Vlada Republike Hrvatske na Twitteru i osta živa", kaže se u opisu artikla, uz napomenu kako od svake prodane majice 50 posto novca će biti uplaćeno za poplavljene u Slavoniji.

Podsjetimo, jutros uoči sjednice Vlade koja je počela u 10 sati, na Twitter profilu Vlade RH osvanula je poruka "neda mi se", koja je zatim brzo maknuta. Međutim, korisnici su je uspjeli retvitati i napraviti 'screenshotove', pa je cijeli lapsus u trenu preplavio društvene mreže, ali i dospio u domaće medije.

Nakon priče o HŽ-ovom sloganu, domaći internet očito je dobio novi izvor zabave.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Komentirajte prvi

New Report

Close