Poslovni.hr opet s rekordnom posjećenosti, čitatelji – hvala vam!

Autor: Poslovni.hr , 17. listopad 2012. u 17:11
Poslovni.hr

Čitanost najutjecajnijeg hrvatskog poslovnog portala Poslovni.hr u rujnu, uoči redizajna portala, porasla je za čak 21,19 posto.

Nakon rasta od 8,91 posto u kolovozu, čitanost najutjecajnijeg hrvatskog poslovnog portala Poslovni.hr u rujnu, uoči redizajna portala, porasla je za čak 21,19 posto. Poslovni.hr tako je prema istraživanju gemiusAudience za rujan 2012.godine u samo mjesec dana s 25. mjesta skočio na 21.

Poslovni.hr, portal Poslovnog dnevnika, u rujnu je čitalo 187.911 građana, što je čak 32.861 više nego u kolovozu te je ujedno riječ i o rekordnoj posjećenosti za portal Poslovni.hr. Time je još jednom potvrđena uvjerljivo vodeća pozicija portala Poslovnog dnevnika kao lidera u segmentu hrvatskih poslovnih web stranica.

Osim rekordnoj posjećenosti, Poslovni dnenvik ima se još čemu veseliti: krajem rujna portal Poslovni.hr lansirao je redizajniranu stranicu, na koju su posjetitelji izuzetno dobro reagirali.

Riječ je o drugom velikom redizajnu nakon 2008. godine. Rezultat je brža, preglednija, sadržajnija i modernija web stranica.Redakcija Poslovnog dnevnika (print i web) kombinirano proizvede preko 100 tekstova na dnevnoj bazi.

>>> Pogledajte video-prilog o redizajnu portala Poslovni.hr

Poslovni dnevnik i njegova digitalna inačica su izvor svih najvažnijih poslovnih informacija za vodeće ljude gospodarstva i politike u Hrvatskoj. Glavna tematska težišta Poslovnog dnevnika su razvojni procesi na tržištima, aktualni gospodarski događaji, važna zbivanja u svjetskom gospodarstvu kao i sva pitanja koja se tiču razvoja hrvatskog gospodarstva.

Tridesetak novinara Poslovnog dnevnika opskrbljuje više od dvadesetak tisuća menadžera i poduzetnika s kvalitetnim informacijama kao i detaljnim analizama pružajući im tako pouzdanu osnovu za donošenje odluka.
 

Komentari (4)
Pogledajte sve

Salem Alejkum efendice.

Moj duboki naklon.

…gosn Sulejman,znate da je statistika točan zbroj netočnih podataka…[emo_smijesak]

…svakako će nas zanimati podaci nakon novog redizajna…[emo_namigusa]

…kako vidim da vi niste pobornik one…kud svi Turci,tud i mali Mujo…neki put je dobro pogledati i sapunice,posebice turske…[emo_namigusa]

…s poštovanjem,Kalfa Nigar

Tko visoko leti, taj nisko pada.

Tko bi gori, sad je doli,
to svakog urednika mori.

To Vam kaže Hasen-Aga, i nema većeg Maga.

[emo_ljut][emo_ljut][emo_ljut][emo_palacd]

New Report

Close