Poslovni.hr: Novi uspjeh najbrže rastućeg poslovnog portala u Hrvatskoj!

Autor: Poslovni.hr , 18. lipanj 2013. u 11:52
Ilustracija

Najnoviji rezultati istraživanja gemiusAudience potvrdili su rastući trend koji portal Poslovni.hr drži već više od godinu dana.

Najnoviji rezultati istraživanja GemiusAudience potvrdili su rastući trend koji portal Poslovni.hr drži već više od godinu dana. Naime, u svibnju 2013. godine naš je portal čitalo više od 265.000 stvarnih korisnika, čime se smjestio na 13. poziciju po čitanosti među hrvatskim web stranicama. U odnosu na isti mjesec prošle godine, radi se o porastu od čak 208%, čime je Poslovni.hr skočio s 34. na 13. mjesto prema istraživanju GemiusAudiencea te postao najbrže rastući poslovni portal u zemlji.

Rušeći rekorde u posjećenosti iz mjeseca u mjesec, online izdanje Poslovnog dnevnika po posjećenosti je nadmašio i neke news portale, što još više govori o izuzetnosti ovog rezultata, s obzirom da je riječ o specijaliziranom portalu koji se bavi prvenstveno gospodarskim temama. Objavljujući više od 160 vijesti dnevno, Poslovni.hr postao je najrelevantnija internet stranica za ekonomiste, brokere, gospodarstvenike, poduzetnike, obrtnike, dioničare, studente, zaposlene i nezaposlene, koji na tu stranicu dolaze znajući da će naći pravu informaciju za sebe.

Upravo iz tog razloga, s dosegom do 12% internet populacije u Hrvatskoj, Poslovni.hr je idealna oglašivačka platforma za prenošenje poruka do željene ciljne skupine.  Tome u prilog govore podaci o našoj čitalačkoj publici*: 77%  čine muškarci i žene stariji od 25 godina, dok je njih 57% zaposleno s iznadprosječnim primanjima. Značajnu skupinu posjetitelja čini visokoobrazovana populacija (31%) te studenti (25%) koji već tijekom obrazovanja pokazuju interes za gospodarske teme iz zemlje i svijeta. 

Zajedno s Poslovnim dnevnikom, prvim dnevnim poslovnim novinama u Hrvatskoj, koje su ujedno i najčitanije poslovne novine u zemlji**, čak 50% čitanije od prvog konkurenta, portal Poslovni.hr čini najjaču poslovnu medijsku platformu u Hrvatskoj. Oslanjajući se na kvalitetno novinarstvo, kao glavnu misao vodilju te prilagođavajući se dinamičnom okruženju koje donose nove, moderne tehnologije Poslovni dnevnik i Poslovni.hr prvi su izbor poslovne zajednice u Hrvatskoj.

Za sve informacije o oglašavanju javite se mailom na oglasi@poslovni.hr ili telefonom na 01/63260 018, a cjenik oglašavanja preuzmite ovdje

*Izvor: gemiusExplorer, 2013.

**Izvor: Ipsos Puls (MEDIApuls), prvi kvartal 2013.

Komentirajte prvi

New Report

Close