Poslovni dnevnik: Poslovne informacije bez konkurencije

Autor: Poslovni.hr , 15. listopad 2012. u 18:31
Poslovni dnevnik

Poslovni dnevnik i njegova digitalna inačica su izvor svih najvažnijih poslovnih informacija.

Poslovni dnevnik i njegova digitalna inačica su izvor svih najvažnijih poslovnih informacija za vodeće ljude gospodarstva i politike u Hrvatskoj. Glavna tematska težišta Poslovnog dnevnika su razvojni procesi na tržištima, aktualni gospodarski događaji, važna zbivanja u svjetskom gospodarstvu kao i sva pitanja koja se tiču razvoja hrvatskog gospodarstva.

Tridesetak novinara Poslovnog dnevnika opskrbljuje više od dvadesetak tisuća menadžera i poduzetnika s kvalitetnim informacijama kao i detaljnim analizama pružajući im tako pouzdanu osnovu za donošenje odluka. Usko surađujući sa svim relevantnim gospodarskim subjektima, Poslovni dnevnik prepoznat je i priznat u zemlji i inozemstvu kao odgovorna, pouzdana, objektivna i kredibilna novina koja posebno potiče i razvija istraživačko novinarstvo. Kroz brojne specijalizirane priloge usmjerio se dodatno na “business to business” tematiku.

O kvaliteti, ali i snazi Poslovnog dnevnika govori i činjenica kako već više od dvije godine surađuje s jednom od najjačih svjetskih izdavačkih kuća, američkim The New York Timesom. Naime, od svibnja 2010. godine Poslovni dnevnik svakog ponedjeljka donosi New York Times na hrvatskom jeziku. Time se priključio elitnoj svjetskoj mreži najuglednijih i najkvalitetnijih novina koje u tridesetak različitih zemalja objavljuju prilog The New York Timesa International Weekly. Svoju kvalitetu Poslovni dnevnik dodatno je potvrdio 2011. izdavši u suradnji s uglednim britanskim tjednikom The Economist izdanje The World in 2012. za hrvatsko tržište. List također ekskluzivno za hrvatsko tržište od 2010. godine izdaje posebno izdanje Top SEE 100, pregled najuspješnijih kompanija jugoistočne Europe te prvi regionalni poslovni magazin Business People No1.

 

>> Saznajte više o povijesti Poslovnog dnevnika <<

 

Poslovni.hr –  novo ruho, nove rubrike, nove funkcionalnosti

Poslovni.hr, web portal Poslovnog dnevnika, nedavno je imao svoj drugi veliki redizajn nakon 2008. godine. Rezultat je brža, preglednija, sadržajnija i modernija web stranica. Novi dizajn osmislila je tvrtka Kiosk studio, dok je za back-end odgovoran developerski tim Styrije. Stranica je u potpunosti izrađena u HTML5 tehnologiji, što je još uvijek novitet na hrvatskom tržištu – a podržava niz funkcionalnosti poput pregledavanja animiranih elemenata bez korištenja flasha.

Redakcija Poslovnog dnevnika (print i web) kombinirano proizvede preko 100 tekstova na dnevnoj bazi. Novi dizajn portala stoga donosi pretraživač Vremeplov – inovativni način pregledavanja sadržaja koji omogućava brže i praktičnije traženje vijesti prema vremenu objave.

Pretraživanje je olakšano i kroz sadržajne rubrike Vijesti, Kompanije, Financijska tržišta, Poduzetnik, Komentari, Marketing&Mediji, Tehnologija i After5. Osvježen je i izgled Foruma koji već godinama okuplja vrlo živu zajednicu, koja iz dana u dana komentira gospodarske događaja i zbivanja na tržištima kapitala. Uz novi dizajn dolazi i mobilna verzija portala – još jedna platforma za praćenje sadržaja Poslovnog dnevnika, odnosno njegovog portala.

Video prilog o redizajnu portala Poslovni.hr

Komentari (1)
Pogledajte sve

“Osvježen je i izgled Foruma koji već godinama okuplja vrlo živu zajednicu…”

…je samo zbog tog novog izgleda zajednica se pretvorila u “tihu misu”…[emo_smijesak]

New Report

Close