Poslovni dnevnik – uvjerljivo br. 1 poslovne dnevne novine u Hrvatskoj

Autor: Poslovni dnevnik , 17. siječanj 2013. u 09:17
U istraživanju je sudjelovalo 1228 poslovnih osoba/PIXSELL

Čitatelji u istraživanju potvrdili da PD nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Poslovni korisnici su u istraživanju tržišta Croatia Business Best Buy Award 2012./2013. Poslovnom dnevniku u kategoriji "Dnevne poslovne novine" dali najveći broj glasova.

U istraživanju je ispitanicima – isključivo poslovnim osobama – postavljeno pitanje "navedite naziv poslovne dnevne novine koja po vašem osobnom iskustvu i mišljenju u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene te novine te ukupne kvalitete sadržaja koji daje za poslovne korisnike i tvrtke".Postavljeno pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koje prema njihovom iskustvu nude najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o dnevnim poslovnim novinama u Hrvatskoj. Poslovni dnevnik je osvojio gotovo tri puta više glasova ispitanika od drugoplasiranih poslovnih dnevnih novina.

Kompletno istraživanje Croatia Business Best Buy Award 2012./2013. provedeno je u skladu s odredbama Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Europska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).U istraživanju provedenom u rujnu 2012. sudjelovalo je 1.228 ispitanika i to isključivo poslovnih osoba, dakle vlasnika tvrtki, predsjednika uprava, glavnih direktora, članova uprava, direktora sektora, rukovoditelja i sličnih stručnjaka. Anketiranje je proveo švicarski ICERTIAS (International Certification Association), čiji je Best Buy Award projekt,  u vremenu od 4. do 20. rujna 2012. godine metodom CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awarness). Projekt u Hrvatskoj zastupa i provodi tvrtka Axios u partnerskoj suradnji s konzultantskom i revizorskom kućom PricewaterhouseCoopers. 

Komentirajte prvi

New Report

Close