Ova e-knjiga otkrit će vam tajne oglašavanja na Facebooku

Autor: Poslovni.hr , 07. studeni 2013. u 12:59
E-book

Akcija je odlučila educirati sve koji se žele baviti Facebook oglašavanjem.

Agencija specijalizirana za komunikaciju na društvenim mrežama Akcija danas je predstavila svoj treći ebook. Nakon prva dva ebooka, koja su bila posvećena korištenju društvenih mreža u turizmu i zdravstvu, Akcija je ovaj put odlučila educirati sve koji se žele baviti Facebook oglašavanjem, priopćeno je iz agencije.

„Svakodnevno dobivamo upite za oglašavanjem na Facebooku, ali i jako puno pitanja samih korisnika koji bi htjeli sami probati sa oglašavanjem, a ne znaju gdje krenuti. Bez obzira na već postojeće članke na našem blogu, shvatili smo da ljudi vole imati sve na jednom mjestu i na taj način se educirati. Najveći izazov nam je bio odrediti koliko duboko ući u cijeli temu i koliko detaljno objasniti svaki postupak, kako bi ebook bio zanimljiv i jasan potpunim početnicima, ali i onima koji su do sada koristili Facebook oglašavanje“, izjavila je Ivana Bajto iz Akcije, autorica ove knjige.

Ebook se sastoji od 37 stranica, sa savjetima i uputama korak-po-korak za kreiranje i upravljanje Facebook oglasima. Prvi dio knjige je posvećen klasičnim Facebook oglasima i alatima koji će biti dovoljni većini korisnika. Drugi dio knjige je napredniji, i bavi se praćenjem konverzija na web stranici (Conversion Tracking), kao i korištenju Facebook Power Editora, naprednom sučelje za upravljanje Facebook oglasima.

„Ovim ebookom smo opet htjeli educirati tržište o mogućnostima i prednostima oglašavanja na Facebooku. Smatramo da je edukacija tržišta najbolji način kako privući nove oglašivače i korisnike na društvene mreže, jer smo uvjereni da je taj kanal odličan za gotovo sve tvrtke. Jedna smo od rijetkih agencija u Hrvatskoj i regiji koja ima iskustvo i znanje u content marketingu, te smo takav tip marketinga počeli, osim za nas, raditi i za neke naše klijente“, izjavio je Ilija Brajković, partner u Akciji.

Ebook možete preuzeti ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close