Osvoji stipendiju za renomirani američki master studij Service Leadership and Innovation!

Autor: Sponzorirani članak , 22. travanj 2015. u 14:46
Thinkstock

Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje (leadership), strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti.

Zanimaju te napredna znanja iz područja inovacija, upravljanja ljudskim resursima i vođenja? Prijavi se na natječaj za stipendije za upis na Master of Science in Service Leadership and Innovation – studij uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology koji se izvodi u Zagrebu na RIT Croatia. Poslije završetka studija polaznici stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science u području Service Leadership and Innovation koju izdaje RIT.

Rok za prijavu je 9. svibnja 2015., a više informacija o natječaju dostupno je OVDJE .

MS Service Leadership and Innovation: napredna znanja i vještine u područjima poslovne ekonomije i menadžmenta

Program je namijenjen osobama različitih profila koje žele steći napredna znanja i vještine u područjima inovacija, leadershipa i menadžmenta. Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje (leadership), strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti. Kroz aktualne primjere iz poslovne prakse polaznike se podučava konstruktivnom razmišljanju, kreativnosti i inovativnosti kako bi ih se osposobilo za uvođenje pronicavih, agresivnih i izrazito inovativnih promjena u poslovanju. Polaznici mogu razvijati svoja znanja i vještine kroz koncentraciju u području upravljanja ljudskim resursima.

Studij polaznike osposobljava za:

  • izradu kompleksnih poslovnih strategija s ciljem povećanja produktivnosti organizacije
  • primjenu najviših menadžerskih dostignuća u poslovnoj praksi
  • učinkovito strateško upravljanje
  • uspješno uvođenje inovativnosti i transformiranje tvrtki na temelju financijskih izvještaja
  • podizanje kvalitete usluge na najviše svjetske standarde
  • efikasno upravljanje ljudskim potencijalima

Studij je prilagođen zaposlenim osobama. Predavanja se održavaju online i u predavaonicama. Predavači imaju bogato međunarodno predavačko i profesionalno iskustvo i svi dolaze s matičnog sveučilišta Rochester Institute of Technology, New York.

Pokrenut je natječaj za dodjelu stipendija – prijavi se!

RIT Croatia poziva zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za stipendije. Više informacija o samome natjecanju nalazi se OVDJE., a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti najkasnije do 25. svibnja 2015.

Tri najbolja kandidata iz natječaja osvajaju pojedinačne stipendije u iznosu od 5500 eura. Zainteresirani kandidati moraju imati završen preddiplomski studij (ili četverogodišnji studij za osobe koje su diplomirale prije bolonjskog sustava) na akreditiranoj visokoobrazovnoj ustanovi te dokazanu visoku razinu znanja engleskog jezika.

Zanima Vas više? Javite se telefonom + 385 (0)1 643 9100 ili elektronskom poštom na ms@croatia.rit.edu. Posjetite našu stranicu i prijavite se!

New Report

Close