‘Odabrani proizvod godine’ nosi 17 artikala

Autor: Miroslav Kuskunović/Agrobiz , 11. veljača 2018. u 22:00
Titulu Odabranog proizvoda godine nosi razna roba široke potrošnje, od hrane do kozmetike

Proizvodi će biti uočljivi na policama dućana.

Drugi put je u Hrvatskoj je održana dodjela nagrada i priznanja za Odabrani proizvod godine.

Na temelju glasova potrošača ovu je oznaku dobilo 17 proizvoda domaćih i inozemnih proizvođača, koji su se unatrag 18 mjeseci istaknuli svojom kvalitetom i inovacijom. Istraživanje je proveo AC Nielsen.

Oznaku za Odabrani proizvod godine dobili su Mulino Bianco keksi, Finish Quantum Max, LELO HEX kondomi, HELL energy drink, Sana hummus bućine sjemenke, Paloma maramice Care linija, Raid Advanced električni aparat protiv komaraca i Duck fresh discs, Vileda Turbo Mop, Ornel omekšivači, Podravka juhe, Zvijezda Majoneza slanina, Gavrilović Zimska salama, Nivea gel za tuširanje care&rose, Ariel Color, Gavrilović mesni doručak pikant i Gavrilović pašteta pikant.

Ovih 17 proizvoda-dobitnika u svojim kategorijama okrunjeno je pečatom za Odabrani proizvod godine te će se pod crvenom oznakom koja jamči kakvoću, inovaciju i zadovoljstvo potrošača moći pronaći označeno na policama Konzum Super i Maxi prodavaonica.

Radi se o marketinškom konceptu osnovanom 1989. u Francuskoj i koji danas postoji u više od 40 zemalja svijeta.  "Drago nam je da smo i ove godine skupili veliki broj natjecatelja u Hrvatskoj, što je potvrda kvalitete projekta, ali i veliko priznanje proizvođačima jer potvrda o kvaliteti dolazi direktno od kupaca, izjavio je Philippe Gelder, izvršni predsjednik projekta.

Komentirajte prvi

New Report

Close