Novi rekord Večernjeg lista: Drugi najčitaniji portal u Hrvatskoj!

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2017. u 11:39
FOTO: Press

Zahvaljujući svojim vjernim čitateljima vecernji.hr niže nove rekorde!

Prema podacima Gemiusa* za siječanj 2017. godine, Večernji list drugi je najčitaniji portal u Hrvatskoj.

Ostvaren je fantastičan skok broja jedinstvenih korisnika za gotovo 300.000, s 1,140.850 u lipnju prošle godine na nevjerojatnih 1,406.515 u siječnju 2017. godine. Time smo obuhvatili 57% hrvatske internetske populacije.

Svojim izvrsnim novinarima i trudom koji smo uložili da bismo svojim čitateljima osigurali pravovremene i vjerodostojne informacije, postupno smo sa šestog došli na hvale vrijedno drugo mjesto na Gemiusovoj ljestvici.
Najjača medijska kuća u Hrvatskoj, Styria, nastavlja rušiti rekorde iz mjeseca u mjesec. Tako su se na prvih pet mjesta najposjećenijih portala u Hrvatskoj našla čak tri iz Styrijine grupacije.

Sve brojke glavnih parametara koje mjeri Gemius pokazuju sve veću jačinu i moć Styrije koja pod svojim okriljem, uz Večernji list, 24sata, Express, Njuškalo i Poslovni dnevnik, uključuje i specijalizirane portale: lokalni.hr, diva.hr, agrobiz.hr, mojahrvatska.hr, budi.in, ordinacija.hr, zdravakrava.hr, gastro.hr, klokanica.hr…

24sata drži uvjerljivo prvo mjesto s 1,529.857 jedinstvenih korisnika, dok najposjećeniji hrvatski oglasnik, Njuškalo, nosi četvrtu poziciju s 1,388.543 jedinstvenih korisnika.
Osim broja jedinstvenih korisnika, Njuškalo se može pohvaliti s 290,077.984 broja pregleda stranica, čime je uvjerljivo broj jedan u Hrvatskoj iz mjeseca u mjesec. Odlične rezultate postiže i portal Ordinacija.hr koji je tijekom zadnjih mjeseci zauzeo mjesto prvog portala ''Health'' segmenta koji se bavi temama zdravlja, prevencije i prehrane. Gotovo pola milijuna korisnika posjetilo je ordinaciju.hr, a te brojke rastu iz mjeseca u mjesec.

Poslovni dnevnik godinama slovi kao broj 1 među specijaliziranim biznis portalima, a ovaj mjesec srušio je i vlastiti rekord. S gotovo 635.000 jedinstvenih korisnika ne samo da ''mete'' konkurenciju, već ulazi i u statistike news portala.
Portal Poslovni.hr menadžerima i poduzetnicima daje kvalitetne informacije i detaljne analize, pružajući im tako pouzdanu osnovu za donošenje odluka. Usko surađujući sa svim relevantnim gospodarskim subjektima, Poslovni dnevnik prepoznat je i priznat u zemlji i inozemstvu kao odgovoran, pouzdan, objektivan i kredibilan izvor informacija.

Za fantastične rezultate Večernjeg lista zahvaljujemo svim našim novinarima koji svakodnevno ulažu nevjerojatan napor, a evo što o drugom mjestu na Gemiusu kaže Danijel Bubanović, voditelj digitalnog poslovanja grupe Večernjeg lista:
„Kontinuirani timski rad i fokus doveli su nas tu gdje smo danas. Zahvaljujem čitateljima svih portala grupe Večernjeg lista na podršci. Tu smo zbog vas. Aktivnosti na kojima radimo doista je mnogo. Uskoro ćemo vam otkriti još jednu veliku vijest, jer zaslužujete još bolji i kvalitetniji vecernji.hr.“, kazao je Bubanović.

Na veliki uspjeh Večernjeg lista osvrnuo se i Dario Markas, glavni urednik online izdanja.
„Drugo mjesto na ljestvici Gemiusa rezultat je dugotrajnog predanog rada svih u Večernjem listu, te se još jednom dokazalo da se mnogo rada itekako isplati. Ovaj uspjeh poticaj nam je da nastavimo još jače raditi na zadovoljstvo svih čitatelja koje smo već osvojili, kao i onih čiju naklonost ćemo tek osvojiti,“ istaknuo je Markas.
Pratite nas i dalje jer vam obećajemo još veći trud i posvećenost vama, našim vjernim čitateljima!

Hvala!

 *Istraživanje Gemiusa prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 100 hrvatskih stranica, te je Gemius postao standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: https://rating.gemius.com/hr

Komentirajte prvi

New Report

Close