Nova TV logom za izbore natječe se za PromaxBDA Europe Awards 2018

Autor: Marta Duić , 08. veljača 2018. u 21:59
Televizija je već dobila dvije ove nagrade za svoj rad

PromaxBDA postavlja standarde u medijskom marketingu na međunarodnoj razini te s godinama postao sinonim za izvrsnost i pomicanje granica.

Nova TV je u sklopu ovogodišnjeg 'PROMAXBDA EUROPE AWARDS 2018' nominirana u kategoriji Channel Logo Design Across Multiple Media uz bok s najjačim europskim televizijama.

PromaxBDA postavlja standarde u medijskom marketingu na međunarodnoj razini te s godinama postao sinonim za izvrsnost i pomicanje granica.

Riječ je o nagradama za postignuća u marketingu medija, koja obuhvaća sve vrste medijskog emitiranja sadržaja, a u natjecanju sudjeluju najjače europske televizijske kuće akteri iz cijele Europe. Cjelokupni posao odradio je tim odjela Marketinga, PR i korporativnih komunikacija Nove TV, na čelu s Ivanom Galić Baksom i voditeljem odjela On air promocije Damirom Morpurgom.

"Prije dvije godine dobili smo dvije Promax nagrade, a sada smo u finalu u kategoriji Channel Logo Design Across Multiple Media s logotipom za Izbore 2017. Imamo vrhunski tim profesionalaca koji su još jednom svojom ekspertizom potvrdili da je Nova TV ne samo lider na hrvatskom tržištu već da je uz bok s najjačim svjetskim igračima. Nitko u regiji, a posebno u Hrvatskoj osim Nove TV nije bio nominiran za Promax nagradu što nam je velika čast", rekla je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove TV.   

Komentirajte prvi

New Report

Close