Nova TV logom za izbore natječe se za PromaxBDA Europe Awards 2018

Televizija je već dobila dvije ove nagrade za svoj rad Televizija je već dobila dvije ove nagrade za svoj rad

PromaxBDA postavlja standarde u medijskom marketingu na međunarodnoj razini te s godinama postao sinonim za izvrsnost i pomicanje granica.

Nova TV je u sklopu ovogodišnjeg 'PROMAXBDA EUROPE AWARDS 2018' nominirana u kategoriji Channel Logo Design Across Multiple Media uz bok s najjačim europskim televizijama.

PromaxBDA postavlja standarde u medijskom marketingu na međunarodnoj razini te s godinama postao sinonim za izvrsnost i pomicanje granica.

Riječ je o nagradama za postignuća u marketingu medija, koja obuhvaća sve vrste medijskog emitiranja sadržaja, a u natjecanju sudjeluju najjače europske televizijske kuće akteri iz cijele Europe. Cjelokupni posao odradio je tim odjela Marketinga, PR i korporativnih komunikacija Nove TV, na čelu s Ivanom Galić Baksom i voditeljem odjela On air promocije Damirom Morpurgom.

"Prije dvije godine dobili smo dvije Promax nagrade, a sada smo u finalu u kategoriji Channel Logo Design Across Multiple Media s logotipom za Izbore 2017. Imamo vrhunski tim profesionalaca koji su još jednom svojom ekspertizom potvrdili da je Nova TV ne samo lider na hrvatskom tržištu već da je uz bok s najjačim svjetskim igračima. Nitko u regiji, a posebno u Hrvatskoj osim Nove TV nije bio nominiran za Promax nagradu što nam je velika čast", rekla je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove TV.   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!