Nova kampanja Domaćice s Ivanom Rakitićem – ‘Za domaće i goste’

Autor: Objava za medije , 22. svibanj 2017. u 12:14
FOTO: Press

Ivan Rakitić, poznat je kao veliki ljubitelj Domaćice te je njegova spontana fotografija s kolegom Neymarom i omiljenom Domaćicom izazvala nevjerojatan odjek na društvenim mrežama i u medijima.

Neplaćena objava iskrenog obožavatelja Domaćice bila je poticaj za prošlogodišnju kampanju u kojoj je glavni akter Rakitić ostao bez Domaćice i poziva na sudjelovanje u Kraševoj nagradnoj igri u kampanji „Donesi mi Domaćicu“. Sretni dobitnik dobio je priliku odnijeti Domaćicu Rakitiću u Barcelonu gdje je kampanja i snimana.

Kraševa kampanja „Donesi mi Domaćicu“ u kategoriji Hrana dobila je srebrnu Effie nagradu na nedavno održanim Danima komunikacija u Rovinju. Za kampanju s poznatim Ivanom Rakitićem Kraš je tako dobio priznanje struke za učinkovitu i strateški promišljenu marketinšku kampanju te efikasnost u oglašavanju. S obzirom na odlične rezultate koje je kampanja ostvarila, Kraš je i ove godine odlučio nastaviti suradnju s protagonistom kampanje, poznatim nogometašem, Ivanom Rakitićem.

Rakitića u novoj kampanji možete pogledati na linku.

Iz Kraša stiže i nova limitirana edicija Domaćice. Od sada možete uživati u Domaćici koja dolazi u ljetnom spoju bijele čokolade i maline. Za novitet koji će biti u fokusu na prodajnim pozicijama tijekom ljeta snimljena je  posebna vezija TV spota „Za domaće i goste“, a kako je bilo na snimanju možete pogledati u videu sa snimanja na linku.

Komentirajte prvi

New Report

Close